Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žabi!!!!!

Žabi!!!!!

Prosim,da tu na tem mestu zanikaš,da bi kdajkoli ,kadarkoli in kakorkoli imela kaj z mano!
Težave doma!
Uffffffffffff!

No…tisti ali tista…ki te gnjavi…nic bat…jaz sem zvesta samo enemu…in to je moj mož…tko…Sp..pa je moj prijatelj…in cenim ga …zelo…ampak to je vse…nic vec…okej!
Noro je tole…bemti sp…ce me zezas…no itak sem napisala resnico…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Uf težave!!!!
upam,da bo razumela!!!!
🙁

SP…. prpa?

sej bo boljš… enkrat ;))))

Daj nehi no…pa kaj ima tule za razumeti lepo te prosim, ce me dobro bere, vidi da se hecam, da si dajem duska z vsemi…in ne samo s tabo in to ne pomeni, da imamo potem med seboj neko predalckanje, ali da je ta hec…ko nekomu das kissko na frissko…res to v dobesednem pomenu… naj gre delat kaj pametnejsega in ne tu spegat, ker tole vse kar je tule razumemo samo mi!!! To je internet…čar interneta pa je…marsikaj…naj ji bo to jasno.
Sedaj pa tule ne napisem nic vec…tko.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ok, zanikam hehehehe Nič nimam s teboj Sp hehehehe

Ugotovila sem, da je vse tole hec,Veš kaj SP… si pa …en avelika…ma raje ne napišem kaj…CENZURA……tko!S takimi stvarmi se ne heca…Uživaj…jebi svojo i preskoči mojo…za v bodoče;))!

In kaj že pomeni beseda prijatelj…ne vem, če res veš…kajti prijatelji ne delajo tega.

Hvala frend!Bi blo že mal prehudo,če bi si še tebe na grbo nakopal!
😉

Kaj sem, si napisala včeraj najmanj dvakrat!S tem se lahko heca,ko pač to napišeš TI.
Ko to napiše nekdo drug,je pa to resno,kajne?In forum je zabava,kajne?
In žabi…..res ni svet ustvarjen tako,kot si ga ti zarisala,pa niti jaz ne…ampak tako,kot ga ustvarja par milijard ljudi.
Pa cmoka,čeprav vem da ga bo administrator vrnil.
😉

100kg okrog nosit. Bog ne daj Sp

Ma s teboj debatirat…bom raje tiho…nekaj pa dobro ves, da se nikoli z tako resnimi stvarmi ne hecam…tko!
Moja napisana beseda “pizda”…ali pa tvoje napisane, da imas doma hudic…ker nekdo misli, da varas…ej…ne vem, potem imas prekleto dober smisel za humor…ampak uni črni!

Ma pozab…uzivaj…uzivajmo…

Opa..polej si pa taprav dec..lepo

Z višino 190 cm

Bolj natančno: 95kg in 190cm

saj sem rekla, da si taprav dec…tko,hahaha

… ti si Žabec ne Žabi :)))

Samo , da ti ne pride na misel , da bi mi rekel Pujska , bom vse takoj zanikala :)))

Tu ni Muppet show ampak resen forum !
Tako !

Pismo,kako te gledam navzgor po višini…in kaka brata v težini!
😉

Ta forum je resen,ko nekomu tako paše in zabava,ko istemu tako paše!

Ne seri…kr tko neki brez veze;))

Saj tko piše v naslovu tega foruma,ali ne?

Čuj , ti si eno naših sonc in NE MARAM , da si tako zagrenjen !
Najbrž ni vse tako , kot se tebi zdi :)))
Take a minute !

Objem in lupčka vsem , ma res vsem !

Sp se tule strinjam z Niki veš….

Aha…

.. ena duša v dveh telesih (samo , da je moje bolj srčkano ;))))

000

Pa a res izpadam danes tako?????
Nisem zagrenjen……malce slabe volje ja……..drugače pa in good shape!
V dobrih tacah bi se to prevedlo!
😉

New Report

Close