Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zabuhla logarjeva ze strasi z bergamom

Zabuhla logarjeva ze strasi z bergamom

Ko vse drugo propade, ko v naprej ve da bo zsprtje totalen fijasko, orivlece butsra bergamo na plano, zdaj veste da biste b pod ljucem dokonec maja….lopovi prokleti

Ta vlada zna sam strašit, grozit, izsiljevati….mi navadni ljudje vemo, da s temi butastimi ukrepi ne bomo ničesar pridobili. Najboljši ukrep je ta, da ne smemo potovati. ” rdeče” države, saj imamo samo zatadi balkancev te ukrepe, saj je večina na intenzivni prav njih.

Ja, ravno prebrala, da Logarjeva grozi z Bergamom… O bog se usmili. A to pomeni, da so bili vsi lockdowni do zdaj, vsa prekuženost in vsa precepljenost brez pomena? Oz. a oni temu verjamejo? Ali nam to hočejo na vsak način prodat? Ker mi tega ne kupimo več. Bla, bla, bla, jaz grem na sonce, pa v vrt, pa na piknik, pa v sadovnjak, brez maske in daleč od tega njihoveg wannabe HorrorMovie-ja.

Prav patetični so že, ne vedo več, kaj bi, revčki.

Evo nekaj me zanima. Zakaj je treba v diskusijo povlečt izgled? A če bi pa supermanekenka povedala kar je povedala ona bi bilo pa ok?
Me ne moti nestrinjanje s povedanim ampak a lahko debatiramo na nivoju?

Kaj taki ljudje delajo ven iz psihiatrične klinike, to mene zanima? In mediji, kako lahko kaj takega objavijo? Kriminalci.

Gospa Logar je izjemni intelegentna in odlicna zdravnica. Ukrepe imajo tudi v drugih drzavah, se bolj stroge. Treba paxse jih je drzat !!!

Nemogoče. Če bi bilo temu res tako, je janez niti povohal ne bi temveč bi jo preganjal in podil v luknjo, da ne bi česa na glas rekla.

Mi , ki smo doživeli bolezen , posebej tisti z hujšo obliko , vemo , da ima prav in prosim ne vsiljujte hudobna mnenja , ker gre za ŽIVLJENJA !!!!! Ko boste pa vi ležali – upam da ne, želim vam trdnega zdravja – na intenzivni , se spomnite svojih besed !!!

In potem starostniki molijo za njihove smrti. Če tega nebi sama videla, ne bi verjela. Smo resnično padli tako daleč, da katoliki molijo boga, da naj ubije te ljudi? Videla sem eno takšno in zdaj ne verjamem več v krščanstvo in v našo družbo.

pocepili smo najbolj kritične, kolikor smo poslušali zadnje mesece..Kaj zdaj, se pravi cepljenje nima smisla, ali koga zdaj ščitimo???

je fejst desna tale Logarjeva, če ne je Janša že ne bi povohal.
https://www.svetopisemskimaraton.si/dogodek/moje-zivljenje-s-covid-19/

Se strinjam. Takoj ko se nekdo vtakne v izgled, pove več o sebi kot o drugih. Ad hominem udarec pod pasom ni bil še nikoli argument, s katerim bi bilo mogoče karkoli utemeljevati.

Redkokateri od silnih razpravljalcev na današnjih družbenih medijih sploh ve, kaj je argumentirana debata.

In v Bergamo ravno danes (Vir: ANSA9 aretacije zaradi tega ker so vladi posiljali visje stevilke o Cpvidu za dobivat vec dodatkov,sredstev,itd. A mislite da se to drugod ne dogaja? Da se v sloveniji ne dogaja? :)) Zaprimo drzavo za en prehlad!

Sem očitno zamudila.
Ona je še edina, ki kolikor toliko normalno in realno pove. Vsega očitno tudi ona ne more.
Beovičeva se samo izmika, ne pove skoraj nič.
Lejko-Zupancove pa že dolgo ni bilo ?

Kaj pa, ce bi ti najprej odprl oba oka, pa potem pisal? 😂😂

Če je pa fejst verna, jo raje v miru pustimo, da nas bog kaj ne štrafne, saj to niso heci, ne je šinfat, saj pa govori kot zdravnica in je tudi sama med bolniki zaprta, njej ni hudo bit zaprt, nam tudi ne bo te dni.

Kje pa imajo te bolj stroge ukrepe?
Pri nas smo bolj ali manj zaprti ze od 16.oktobra!

Koliko ljudi pa doživi hujšo obliko?
5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}?!
Umre jih manj kot 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

In zato smo zaprti že eno leto!

Če bi bil ta virus tako zelo hud, bi Logarjeva poročala iz bunkerja in Janša od 13.marca lani ne bi videl belega dne, jer bi bil skupaj z vsemi politiki in njihovini družinami zaprt v bunkerju!

Kje pa imajo te bolj stroge ukrepe?
Pri nas smo bolj ali manj zaprti ze od 16.oktobra!
[/quote]

Ukrepe imajo po vseh državah. V Avstraliji in na Novi Zelandiji na primer vse zaprejo že, če imajo po par primerov (tri). Še v Braziliji zdaj zaostrujejo, kjer so sicer številke porazne.
Ti pa se zamisli: če smo res zaprti že od 16. oktobra, in številke še vedno niso padle, potem je očitno, da se ljudje niso držali ukrepov. Iz prve roke ti lahko povem za včeraj v BTC, da je totalna štala. Folka ogromno, ki se druži, klepeta, se smeji, vse brez mask. Kako naj se zmanjšajo okužbe, če se nihče ne drži ukrepov?

To Julka misli, da je Logarjeva tudi en tak zabuhli pijani kronik kot je on sam.

https://youtu.be/0ZuE-t6rnkg

Svobodno gremo ven, s svojimi stoli, pijačo, družimo se, ker smo svobodni.

Pandemije ni, ker so 2016 umetno spremenili parametre, ki naj bi po prejšnji definiciji morali zadostiti 3 zahtevam.
Sedaj zadošča za razglasitev pandemije že vsak prehlad.

9.9.2021 bo sojenje kovid kriminalcem sveta.

Obnasajmo se kot svobodni in se ne zapirajmo!
Pod nobenim pogojem.

A ti ne razumeš, da imamo zdaj angleški sev, ki je 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj nalezljiv od navadnih? Upravičeno omenja Bergamo, bodi vesela, da ne Brazilije.

Prekuženost je le pri ošpicah, pri koroni je ni.

Saj niso edini, ki molijo, da psihopati fašistični pocrkajo.

Bergamo? Haha. Ste navadni plačanci brez pameti.

Naj Logarjeva in vsa njena co zapre sama sebe, pa ne sam za 11 dni ampak kr do konc življenja, bi se ta njihova tako imenovana pandemija čez noč rešla. Cifre itak pišejo po svojih željah. Sam oni vidjo neke velke poraste, v realnosti jih itak ni.
Ko pogledajo svoje prilive na TRR takoj ugotovijo da jim “epidemija” še kako korist. Je treba nekak opravičt vse te dodatke, ane. BANDA.

A ti ne razumeš, da imamo zdaj angleški sev, ki je 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj nalezljiv od navadnih? Upravičeno omenja Bergamo, bodi vesela, da ne Brazilije.

Prekuženost je le pri ošpicah, pri koroni je ni.
[/quote]

… razumemo. kje imajo sploh dokazan osnovni virus in kako za vraga v petih minutah določijo nov sev? Brazilski je seveda zato, ker se jim je njihov predsednik uprl. In kar se Bergama tiče … je bilo že marsikaj povedanega, od tega, da imajo visoko starost, do popolnoma onesnaženega zraka in seveda strašne pocepljenosti proti gripi nekoliko preden je vse pocepalo. verjetno še kaj.

Nihče si ne želi obležati in drgetati za življenje ampak zadeva ni tako nalezljiva, kot želijo prikazati. Vsi skupaj smo nehali živeti, svoje obraze samo še skrivamo, kar pa se dogaja z mladino … je pa groza.

in zdaj na pomlad spet. Pa v gmajno z masko. zares so šli čez rob.

New Report

Close