Zabuhla logarjeva ze strasi z bergamom
A ti ne razumeš, da imamo zdaj angleški sev, ki je 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj nalezljiv od navadnih? Upravičeno omenja Bergamo, bodi vesela, da ne Brazilije.
Prekuženost je le pri ošpicah, pri koroni je ni.
[/quote]
Butara, stevilke iz brazilije te negirajo, po st je slovenski sev 2x bolj smronosen kot brazilski
Si bosta še ge. Beovič in Logar malce pogledali kaj dela WHO.
Mi pac ne goltamo lekadolov kar tako, ko se nas nekaj loteva, tako da pac virusi pri nas na vaso zalost nimajo sans. Morda pri vrocini 40+ vzamemo 1 lekadol, ce je pocutje tako, vec pa ne. Vrocine sicer niki ne zbijamo zato nas virus hitro zapusti. In ob vsakem slabem pocutju ob virozi ne letimo k zdravnikom temvec pocakamo doma, da mine. Skratka nismo mehkuzni zato nas zal tam ne bos videla
… razumemo. kje imajo sploh dokazan osnovni virus in kako za vraga v petih minutah določijo nov sev? Brazilski je seveda zato, ker se jim je njihov predsednik uprl. In kar se Bergama tiče … je bilo že marsikaj povedanega, od tega, da imajo visoko starost, do popolnoma onesnaženega zraka in seveda strašne pocepljenosti proti gripi nekoliko preden je vse pocepalo. verjetno še kaj.
Nihče si ne želi obležati in drgetati za življenje ampak zadeva ni tako nalezljiva, kot želijo prikazati. Vsi skupaj smo nehali živeti, svoje obraze samo še skrivamo, kar pa se dogaja z mladino … je pa groza.
in zdaj na pomlad spet. Pa v gmajno z masko. zares so šli čez rob.
[/quote]
Kar se Bergama tice pozabljas se to, da so s psihopanicnim prikljapljanjem na respiratorje prakticno pobijali ljudi. Ker zdravniki ob virozah nimajo pojma so se drzali protokolov kot pijanec plota, kljub temu, da so videli da s tem dejansko morijo. Vsakogar brezglavo na respirator zaradi nekih stevilk, ki se lahko ze v naslednjih minutah ali urah spet spremenijo
A ti ne razumeš, da imamo zdaj angleški sev, ki je 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj nalezljiv od navadnih? Upravičeno omenja Bergamo, bodi vesela, da ne Brazilije.
Prekuženost je le pri ošpicah, pri koroni je ni.
[/quote]
In kaj potem… jaz hocem ziveti ne zivotariti. Ti, ki ti je zivotarjenje dovolj lahko do smrti ostanes v stanovanju. Ker cim stopis ven te caka nevarnost na vsakem koraku. Ce se bojis ziveti pac ostani doma. Jaz se pac ne
Butara, stevilke iz brazilije te negirajo, po st je slovenski sev 2x bolj smronosen kot brazilski
[/quote]
Danes sem šel v Mercator in sem videl 8 mrtvih.
Štirje pred vhodom, potem še dva, ki sta čakala na prost voziček, pa sta padla dol med čakanjem, ter pri delikatesi še dva…
Zadnja dva sta verjetno umrla od čakanja, ker je prodajalka prepočasi stregla…
Bedak! Pojdi v klet za 30 let.
[/quote]
Danes sem šel v Mercator in sem videl 8 mrtvih.
Štirje pred vhodom, verjetno so se zmotili in prišli pred trgovino eno uro prezgodaj…
Dva mrtva sta bila v trgovini, tam, kjer se čaka na prost voziček, pa sta padla dol zelo verjetno med čakanjem.
Zadnja dva mrtva, pri delikatesi, pa sta verjetno umrla od čakanja, ker je prodajalka prepočasi stregla…
Same covid žrtve…
Bedak! Zapri se v klet za 30 let.
Mi pac ne goltamo lekadolov kar tako, ko se nas nekaj loteva, tako da pac virusi pri nas na vaso zalost nimajo sans. Morda pri vrocini 40+ vzamemo 1 lekadol, ce je pocutje tako, vec pa ne. Vrocine sicer niki ne zbijamo zato nas virus hitro zapusti. In ob vsakem slabem pocutju ob virozi ne letimo k zdravnikom temvec pocakamo doma, da mine. Skratka nismo mehkuzni zato nas zal tam ne bos videla
[/quote]
Pišeš, da ko zbolite, počakate doma, da mine. Lahko bi bili za zgled. Večina je imeka vsa bolna laziti po trgovinah in vegetirati v službi, da smo se še ostali nalezli. Zdaj je tega malo manj.