Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek začaran krog-kako do službe?

začaran krog-kako do službe?

Izkušenj nimam,do zdaj sem delala pomožna dela,oz.kaj je prišlo.Tako da nimam izkušenj.Moj poklic je zdr. tehnik.V našem kraju je nemogoče dobit službo za ta poklic.Na Zavodu sem leta,pa nič uspeha.Pišem prošnje,hodim na kak razgovor,pa nič.Ker nimam veze,pač ni nič.Zdaj pa moram nekje delat,nebom imela del.dobe,ničesar.Rada bi neko varnost,službo.Ne delo,takšno občasno.Za prodajalko ne moram,ker nimam te izobrazbe.Skratka,ne moram kandidirat za nobeno drugo del.mesto,kot zdr.tehnik.Zdaj pa nevem kaj naj,ali naj se prekvalificiram-rada bi šla v farmacijo,ali naj naredim tečaj za prodajalko,saj nevem,če se mi zdi da za noben poklic ni službe če nimaš veze.Prosim svetujte mi kaj naj storim.Imam 2 otroka,živimo v najem,mož ima redno službo.Mene žre,češ kaj mislim,kak bom živela ko bom stara,pa da bom otrokom na breme….Ne zdržim več.Prosim svetujte mi!

imaš avto? Ker ni vrag, da ne bi kje kaj našla (pa mogoče ne ekstremno daleč od doma)

npr:

iščeš lahko ponudbe na teletekstu, tudi na netu se lahko včlaniš na portalu (samo ne vem, kje točno-se mi zdi, da tu:

), kjer ti potem pošiljajo po e-pošti domov ponudbe

držim pesti, da kaj najdeš

Področje cele Slovenije

Za začetek bi bilo. Medtem se pa razgleduješ po primernejšem delovnem mestu.

Kdor ni nikoli iskal zaposlitve sploh ne ve kako težko je to. In tudi če si trgovec in imaš 100 let prakse, kaj šele če je nimaš nič.

Veliko sreče ti želim

Poskusi na Inštitutu za rehabilitacijo ( Soča ). Sem slišala, da iščejo.

Pa srečno!

sicer ne vem za druga področja, pri nas tuš išče prodajalke, samo tam niso prav prijetni pogoji, morda je za skrajno silo, dokler ne najdeš kaj boljšega

ne vem sicer, kako gre to, vendar je bila moja prijateljica zaposlena v trgovini, pa ni trgovka po izobrazbi, ampak ekonomski tehnik

ena znanka, ki je tudi zdravstveni tehnik in išče (boljšo) službo, dobi kar nekaj možnih mest, samo ne boljše, dobi jih pa

zdaj, če te pa dejansko vzamejo, je pa sploh drug hudič

Utrujena, če imaš možnost (in seveda energijo), naredi kak tečaj (prijateljica je naredila tečaj za masažo in takoj dobila službo – samo to imaš potem urnik podobno kot v gostinstvu)

mogoče greš kot pripravnica in nato pa zares

ni lahko, to nihče ne pravi, sploh pa ni lahko dobiti ene solidne, kaj šele dobre službe

Najprej se odloci, kaj bi sploh rada delala. Bi delala kot zdravstveni tehnik ali kot prodajalka ali kot farmacevt ali mogoce kaj cetrtega.
Ko se bos odlocila, kaj zelis v zivljenju poceti, bos tudi lazje prisla do sluzbe.
A v kak drug kraj se pa ne bi vozila v sluzbo?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Vse se da, če človek hoče.
Ljudje se vozijo iz Maribora v Ljubljano, iz Novega mesta v Ljubljano, iz Jesenic v Ljubljano………..
V kliničnem centru sigurno rabijo kakšnega zdravstvenega tehnika, saj slišim da vedno primanjkuje zdravstvenega osebja. Ali si že kaj vprašala? Poizkusi in boš videla.

New Report

Close