Začasne i.datoteke
Pozdravljeni!!!
Tudi mene zanima enako vprašanje, kot je metulja!!! Vendar
Imam PCI 1 IBM. Ker imam malo spomina, imam nekaj strani pod BREZ POVEZAVE!!!
Zanima me samo, kako pa lahko zbrišem tiste, ki jih nimam pod Brez povezave? In ali mi vse strani, ki jih obiskujem na NET-u hrani v Internet Temporary files? Kako naj jih zbrišem, da ohranim ostale… do sedaj sem to delala na roko, kar je zelo dolgo delo… file-ji pa se kar nlagajo ob vsakem obisku strani… pa še nekaj… Ali je možno, da mi zato, tudi včasih zelo dolgo išče določeno stran!!
Hvala za odgovor!!!
Maja!!!
p.S. Kaj pa piškotki… Ali jih smem zbrisati? Kaj se zgodi, če jih?
Če se ti temp datoteke kar nalagajo in ti zasedajo veliko prostora, si nastavi koliko diska ti te datoteke lahko zasedejo.
Piškotke načeloma lahko zbrišeš, saj so v njih samo podatki o straneh, ki si jih že obiskala (naprimer na med over netu v piškotek zapišejo katere poste na katerih forumih si brala, tvoj nick,…). Če jih zbrišeš, se bo stran naslednjič obnašala tako, kot da bi jo obiskala prvič. Ampak piškotki so ponavadi precej majhni in z brisanjem le teh ne boš pridobila veliko.
Aja pozabil pa sem ti napisat ime programa, s katerim lahko odstraniš samo offline datoteke, pa še marsikaj drugega in dobiš še kakšen bajtek placa na disku.
Program se pa imenuje Clean Space (mislim da je verzija 7 zadnja).
Forum je zaprt za komentiranje.