Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu začasno odvzeto vozniško dovolenje

začasno odvzeto vozniško dovolenje

Pozdravljeni,

Prosim za pomoč, za neljubi dogodek, ki se mi zgodil včeraj. Malo čez polnoč me je ustavila policijska kontrola in sem napiha 0,82 v izdihanem zraku. Kot sem že malo brskal po forumu, vidim, da moram prvo narediti zdravniški pregled? Ali imate mogoče informacijo, kaj se točno gleda na tem pregledu, če ti lahko ugotovijo da so kateri testi povišani od normalne vrednosti (recimo jetrni), ali potem ne opraviš zdravniškega pregleda?
Drugo moje vprašanje pa je, pred sedmimi leti sem že enkrat ponovno opravljal vozniški izpit 9 točk hitrost in 9 točk alkohol. Ali sodnik za prekrške še ima ta podatek, ali se po določenem času izbrišejo?
najlepša hvala za vašo pomoč!
lep pozdrav

Pozdravljeni, na kont. zdr .pregledu se opravljajo tudi jeterni testi. Če je pregled negativen, dobite napotilo kako in kaj, da bo pri naslednjem pregledu pozitiven. Če so presežene določene vrednosti ali kaj drugega vas ponavadi naročijo na ponoven pregled čez nekaj časa, odvisno kaj pregled pokaže. Pregled lahko opravljate večkrat, dokler ni pozitiven. Sodišče lahko pridobi vse podatke od kateregakoli prekrška. Kazenske točke se scer brišejo po dveh letih, vendar sodišče lahko pogleda v pretekle dogodke, če želi. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close