Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek začelo me je bit strah- močna vedeževalka

začelo me je bit strah- močna vedeževalka

spomnim se neke močne vedeževalke, a bo to res?

vannnja močna vedeževalka, 25.02.2022 ob 21:11

vidim, da bodo živi zavidali mrtvim. Velik svetovni spopad, porušena Evropa, London, mesta v ZDA. Zmagovalka Rusija, vzpon duhovne religije, ki bo temeljila na nenasilju.

ne vem, če bomo rešili telo, poskusimo rešiti vsaj dušo. Bodite usmiljeni do vseh oblik življenja, celo do male čebelice ali bežečega pajka. Ne mučite, ne ubijajte, pazite na čistočo duše, ker edino ta bo preživela telesno smrt.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež, 20.11.2024 ob 09:26

spomnim se neke močne vedeževalke, a bo to res?

vannnja močna vedeževalka, 25.02.2022 ob 21:11

vidim, da bodo živi zavidali mrtvim. Velik svetovni spopad, porušena Evropa, London, mesta v ZDA. Zmagovalka Rusija, vzpon duhovne religije, ki bo temeljila na nenasilju.

ne vem, če bomo rešili telo, poskusimo rešiti vsaj dušo. Bodite usmiljeni do vseh oblik življenja, celo do male čebelice ali bežečega pajka. Ne mučite, ne ubijajte, pazite na čistočo duše, ker edino ta bo preživela telesno smrt.

Vzpon duhovne ruske religije. Bog se vas usmili na pameti.

V njenem zapisu je kontradiktorno št, če bo zmagala Rusija, potem ne more biti v svetu nenasilja in religije, ki bi to razglašala. Ker Rusi in njihov režim tega ne dovolijo.

Če ni ta uganila, bo pa katera druga. Ena od njih bo že imela prav.

Babe blesave.

Kdo se pa še briga za telesno smrt? Meni je vseeno, če moje telo umre danes.

Samo nehajte s temi kvazi vedeževalkami. Te so namenjene samo naivni ljudem, da postanejo panični in začnejo delat neumnosti. Bo kar bo, ker nič ne naredimo ne moramo na to vplivati.

Te napovedi se spomnim. Takrat je nisem jemala tako resno, zdelo se mi je da se nanaša na neko daljnjo prihodnost. Priznam, da me je strah. Škoda da se ni potem več oglasila. A lahko kdo vrže karte, nihalo ali karkoli in pove, kaj mu pokaže?

Pa tole sranje se piše že od začetka tako imenovane svobode, se pravi od leta 1991. Je pa tale prerokba prosto po Nostradamusu stara že nekaj stoletij, samo države so se imenovale kraljestva, pa imena so bila druga.  Tisti, ki nismo šele takrat prilezli na ta svet smo se že v 90. nažrli teh in podobnih tem.  Čisto mirni smo lahko. Bo, kar bo, kot je bilo, kar je bilo in je kar je.

Gospa je napovedala Donbas’

zacetek vojne mesece prej, enako covid norijo pred zacetkom le te. Je vse nekje datumsko arhivirano na forumu

Res škoda, da se ne javlja več. Dobra je bila tudi O astrologiji.  Kako prav bi nam prišel kakšen glas od njiju. Tudi drugje se zdaj nič ne piše o tem, kakšne energije so v zraku. Sem spremljala nekaj takih strani, a vedno manj objavljajo. Se mi zdi kot eno zatišje pred viharjem.

Meni tudi ni všeč da se spravljajo na Rusijo. Rusija je bila vedno nepremagljiva. Upam da ne bo prišlo do  jedrskega napada. ZDA so največje zlo tega sveta. Nastradajo pa ljudje

New Report

Close