Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zacetek prodaje stanovanj v Situli

Zacetek prodaje stanovanj v Situli

Kdaj si bila nazadnje blizu Atriuma? A okolica je boljša? Meni izgleda prej kot smetišče.[/quote]

Kje pa je v Ljubljani, z izjemo Tivolija, kakšna okolica, ki ne izgleda kot smetišče?
So vmesni parki med naselji in ti so vsi boh-pomagi. Tudi v Zupančičevi jami, v neposredni okolici tele Situle iz Gotham city so ene usrane in zasrane zelene površine. Pa so lepe površine za mestni park, le urediti je treba. Denar je za graditi Gotham City, ni pa denarja za kvalitetno urejeno okolico. Fuj!!

Kdaj si bila nazadnje blizu Atriuma? A okolica je boljša? Meni izgleda prej kot smetišče.[/quote]

Kje pa je v Ljubljani, z izjemo Tivolija, kakšna okolica, ki ne izgleda kot smetišče?
So vmesni parki med naselji in ti so vsi boh-pomagi. Tudi v Zupančičevi jami, v neposredni okolici tele Situle iz Gotham city so ene usrane in zasrane zelene površine. Pa so lepe površine za mestni park, le urediti je treba. Denar je za graditi Gotham City, ni pa denarja za kvalitetno urejeno okolico. Fuj!![/quote]

Nisem komentirala Situle, ampak Atrium. In dejstvo je, da je okolica Atriuma obup. Mogoče se bo kdaj popravilo, kaj dogradilo, tega ne vem, ampak ja, sedanje stanje okolice Atriuma mene spominja na smetišče.
So v LJ tudi soseske, in ni jih malo, ki ne izgledajo kot smetišče. Fužine, samo kot primer.

V vsaki soseski se najde kaka smet, vendar daj se sprehodi tam okoli Atriuma …

New Report

Close