Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zadar, hotel Donat

Zadar, hotel Donat

Je kdo že letoval v tem hotelu, mnenja …?
HVALA in lp

Te zanima Zadar na splošno ali prav ta hotel? V hotelu nisem bila, Zadar pa dobro poznam.

V bistvu me bolj zanima sam hotel.

Ja, mi smo bili v juniju prav v tem hotelu in smo bili zadovoljni. All inclusive, kar na Hrvaškem sicer ne pomeni isto kot npr. v Turčiji ali Tunisiji, vendar je bilo za naše potrebe čisto dovolj vsega-pijača je na razpolago celi dan, zajtrk, kosilo in večerja samopostrežna, sicer okusna hrana, morda malo enolična. Mi smo 3 večerje kar izpustili, ker se jaz hotelske hrane kar hitro naveličam. A ja,mi smo vsi ljubitelji sladkega in tu smo bili kar malo razočarani, ker ni bilo prav izbire…. Slabe 5 minut hoje od hotela je lepa peščena plaža (v juniju še ni bilo gužve in je bilo super), res primerna za otroke, voda je bila topla. Pred hotelom je srednje velik bazen, lepo urejen in čist, plaža točno pred hotelom pa je posipana s srednje velikimi kamenčki-nam taka plaža ne odgovarja, zato smo pač malo hodili. Vsak večer je nek program, enkrat živa glasba, enkrat lutkovna predstava itd., sprehajalnih poti je veliko. Z vlakcem se lahko zapeljete do Zadra na večerni sprehod ali kaj podobnega, voziš se okoli 15 minut. Skratka, nam je bilo zelo lepo,res pa smo imeli izredno srečo z vremenom. Če te zanima še kaj posebnega, vprašaj.

New Report

Close