Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zadar-Tkon

Zadar-Tkon

Še tule bi vprašala. Koliko časa pluje trajekt iz Zadra na Pašman oz. Tkon. Ali gre trajekt še iz katere druge luke? v petek na brtino odpotujem, pa bi rada kakšno zanesljivo informacijo v zvezi s tem. Sicer pa bomo dopustovali na Tkonu. Kako se vam zdi sicer dopust na Tkonu?

Mi gremo vedno na trajekt v Biogradu, vožnja traja nekje 10 do max 15 min. Iz Zadra pa če se ne motim vozi samo na Ugljan.

Na dopust v Tkon hodimo že 4 leta. Je zelo mirno, v “mestu” imaš 2 trgovinici, mesnico, majhno tržnico, ene par kafičev, 1 slaščičarno, 1 ali 2 gostilni.

Hvala lepa Mici. Nam je sicer prvič, sem se na hitro odločila, pa vendar si končno želim umirjen dopust, upam, da ga bom tukaj našla. Hvala.

iz zadra pridete na ugljan, potem pa še kakšne pol ure z avtom čez cel otok v tkon…se vam bolj izpalača do biograda in 10 min trajekta direkt v tkon…edino, če boste pozni, ker iz biograda pluje zadnjič okoli 22ih se mi zdi, iz zadra pa ob 24ih

Mislim da se ti bo želja 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izpolnila 🙂

Kje v Tkonu pa imate rezervirano? – če ni skrivnost

Tule poglej: APP P@L
Meni zgleda OK.

Po slikah mi je znano, je malo naprej od naše lokacije. Uživajte!

Mici, v katerem terminu greste vi ? Mi bomo od 5.8-

Predvsem pa vozi trajekt Zadar Preko z veliko novejsim in vecjim trajektom. Kar jepredvsem za precej nalozene avte in avte, ki imajo zadaj gor kolesa, kar pomembno. V Prwku gre gor vec kot 100 avtov, v Tkonu pa 1/3 tega

New Report

Close