ZADEN DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jebela cesta, mala, kako se tebi godi :))))))))))))))))))))))
sem ti prou fouš! pa teku leeeeeeeeeeeeep buši imaš…….. majkemi, kako to rata??? ;)) ……….. pa pestvala boš………. kako se to nardi? a la bananino pecivo? ;))))))))))))
hihihi………..
čauči mala, srečno naprej in uživaj kjerkoli že boš………. ko bo prikukalo na svet pa le sporoči, da se zberemo in ti nazdravimo! 🙂
Se mi godi, ja … :)))) He he … danes sem si prav privoščila in sem probala kako zgleda pospat malo dlje … pa sem se spravla s postle šele ob kake 20 čez 7 … :)))))) … hi hi hi … Pa tku bo fajn drug teden, ko bom spala dokler mi bo mehzr to dovolil … :)))
Hm … jah ben … luštn trebušček … O tem bi se dalo debatirat … :))))
Kako se pa to nardi … Hah … to je pa treba znat … :))) ;)))) Najprej morš dat noge narazen … pa pol jih v pravem trenutku stisnt … :))) ;))))))) Hi hi hi … preprost recept … ku pasulj … ;))))))
Nč … sej se še beremo … Hvalabogu za kabelski internet … :)))))))))))
LP, Bgv
:)))))))))))))) He he … no … sej ne bi mela prav nič proti … Cele dneve ležat na postelji in lenarit … mmmm … To bi blo življenje zame … :)))
Sam … a za jest bi mi nosu v postlo … al bi me pustu stradat? :))))))))
Lp, Bgv
Ma prov nč ni neumestno, srce … :))))) A si se že kdaj probal tako mal pocartat … cel dan ležal v postelji in okoli in okoli tebe polno hrane in pijače … in da si ustal edino za to, da si šel spraznit mehur? :)))) Mmmmm … veš kok je to fajn … :))))))))))))))))
Lp, Bgv
Ma tisto ni isto ko si bolan … tisto ni fajn … :)))) To je bolj, ko se delaš bolan, da te vsi pedenajo podolgem in počrez … :))))
Ono drugo cartanje pa … … hm hm hm … … … jah no … … … kej pa vem … Ne ne … ni to to … :))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Ma kaki božanskega … Tisto je treba delat … Ne ne … to ni zame zdej … :)))) Zdej mam rajši tiste ta hitre varjante … bum bum špric … pa pol pred TV-jem szi polno skledo domačih piškotov in toplega kakava … :)))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Jah … srce … … ni kej … :)))) Cajt teče … :))))))))))))))) ;))))
Eh … bodo že prišli stari cajti nazaj … Sam zdej … Sej si me vidu kaka sem pršla včeri tja … pa sem sam tistih 5 minut hodila … :)))))))))))) ;)))) (pa še na počasi … da si ne bi kdo mislu, da sem naufala) :))))))))
Lp, Bgv
:))))))) No … hvala hvala … :))))) He he … zdej sem pej čist rusa postala … :))))) ;)))))
Zdej sem pa kr zrasla za tistih par centimov k bi rada … :))))))))))))
;-********************************************
Lp, Bgv