Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZADEN DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZADEN DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No,če že v višino ne bo ratalo…ma v širino boš pa dobila še tistih par željenih centimetrov!
;-)))

zdej bo pa treba še enga a ne?

hi, hi, hi………..pa ne se preveč obremenjevat z dihalnimi vajami….ker ko prideš v porodno sobo itak dihaš kot konj in pozabiš na vse, kar so te naučili…:))))

:)))))))))))))))))))))))))))))) A si nor? :))))))))))) Že tko malo manjka, da ne počim … :))))))))) Imam trebuh ko mongolfiera … :))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:)))) Kar se tiče dihanja je pa naš Miško ekspert … :))) … mi bo še on pravu kako morem pa kako ne smem … :))) … če bo seveda še pri zavesti takrat … :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Zadnjič je kmalu dol padu, ko mu je ta mali pokazal komolček … :)))))) Morem pa priznat, da sem se tudi jaz prav ustrašla, ko je zgledalo nekako tako ku Visitors … :))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

izkoristi zadnje proste dni, za prihodnost pa bo držal tale verz:

Ni lepše na svetu, kot mama postati,
še lepše je sinku ljubezen dajati.

P.S.
Sorry, SP, tale pupa bo imela fantka. Za deklico boš pa morebiti moral kar sam poskrbeti, hihihihi. Samo ne pri meni, da ne bo pomote.

Hvala žverči … :)))) Zdej se začne mesec in pol, ko bom čisto uživala … in zgleda, da mi bo še vremce nakolnjeno … :)))))))) ;)))))

Bo pa zihr pob … :)))) ;))) … tut če SP še vedno vztraja na pupi … :)))

Lp, BGv

upam, da bo res pob…..hahahah

pupiko boma pa polej delali….hihihiihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

A boš pomagu? :))))

Lp, Bgv

ma ja, ziher bo fantiček…. sem malo kukala na sosednjem forumu, da sem te “ocenila”….. žverči se praviloma ne zmoti….
Če pa se zmoti, polej je pa najbrž kriv slabše razumevanje napovedi, hihihihi.

:)))))) ;)))) No … bo Miško vesel take napovedi … :))))) Sej ne da nama je pomemben spol … sam vseeno bi rad imel prvorojenca kot pa prvorojenko … (baje, da je to neka moška stvar … bejži jih zastopit) :))) ;)))

Lp, Bgv

Ni moškega brez prve ženske!

New Report

Close