Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zadnja beseda – gledate?

Zadnja beseda – gledate?

Pa kaj naj Melanija naredi za nas, če ves čas pljuvajo po njej??
Niso pa omenile trenutne prve dame Pahorja!! Ker ima svoj lajf in od preccednika nima nič, razen sina!
Sicer pa so prve dame za dobrodelnost….. kar že naredi, stane 3x več! Bodi doma, pedenaj in … špilaj modno ikono. Vse drugo je laž!

Kaj naj naredi Melanija za nas, če kar naprej pljuvajo po njej. Najbvrž ravno toliko, kot če ne bi pljuvali. Niti ne ve, da se pljuva po njej, niti jo to zanima.

Sem gledala pa sploh ne vem, kaj sem gledala. Kar neko kriljenje z rokami, pa odsekano govorjenje in prekinjanje govora. Nekako mi niso blizu te nestrukturirane vrste intervjuja,. Premalo strokovnega znanja, da bi sploh lahko neke stvari komentirale, pač prodajanje svojega mnenja in “znanja”. Druga tema je bila sploh katastrofa, brez repa in glave, samo izražanje kolikšno svobodomiselnost premorejo vse ženske za okroglo mizo. Torej nobenih konkretnih zadev, samo golo debatiranje brez kakršnih koli podlag. Ne bom več gledala.

In koga so danes povabile? Eno bivšo avšo… ej. vse so polne denarje, vse so na dvakoplačvelacih, razen Milene. Pa še ta igralka da nekaj od sebe.

Smejka, Kresalka…..kasirata sam na račun svojih dedcev in blebetanja.

Naj povabijo v debato kakšno kmetovalko, delavko iz firme (ne direktorco, čeprav je ta Skaza res luštkana), ….. naj povabijo in zrihtajo eno brezdomko!!

Ker SLO ni samo to, kar debatirajo te babe. Za njimi je šparanje, garanje, muke…. strah in nesposobnost drž. služb!!
Ajaaa, te dame se pač ne bi družile z njimi? So samo polne besed! Še posebej vas zna zavest Kresalova lisica.

Ljudje, ki so se odločili oditi iz domovine se navadijo mentalitete drugega naroda.
Kmalu jih drugačna oz. prvotna mentaliteta začne motiti ( popivanje, glasno izražanje, zdravstveni sistem…). O tem sem govorila z večjim številom pripadnikov različnih držav, ki so domovino iz migrantskih razlogov zapustili. Zato ta podatek zagotovo drži.
Tudi tisti, ki se vrnejo nazaj, se ne vrnejo več isti, kot so odšli.
Enako je z Melanijo. Njeno življenje in družina sta ostali tam.
Ne ona, ne njen otrok, ne njeni starši se ne bodo več vrnili.

V glavnem kriljenje z rokami, ja ;). Pa skakanje v besedo. Smejevo so kar parkrat morale prositi, naj počaka. Današnja oddaja je bila slaba.

Jaz gostje nisem poznala.
Tokrat tudi ostale tri niso bile najbolj prepričljive.

Naj te ‘dame’ priznajo, da imajo služkinje, ki jim plačujejo par evrčkov za čiščenje, pranje, likanje!!
Da imajo same lahko 3 cm nohte, da se vozijo k frizerju, da ne kuhajo vsak dan joto in makarone za svoje dedce!
Da hodijo ob enajstih zvečer obešat perilo.

Žal so nabili ene ženske, ki z realnostjo nimajo stika! Njihovo kokodakanje pa je tudi na nivoju… kjer se dedci samo smejijo in gredo za šank. In pazi to – to je elita babja, hehe…

Mislim, da so povedali, kdo je. Jaz sem in tja malo prevrtim, tako da mi je ušlo. Po videzu je ne poznam.

Nina Orel je bila gostja. Spomnim se, da je bila gostja pri Zvezdani in da piše blog.

Ne poznam. Znana mora bit, če je bila pri Zvezdani in če piše blog :))

Mislim, da so povedali, kdo je. Jaz sem in tja malo prevrtim, tako da mi je ušlo. Po videzu je ne poznam.
[/quote]

Je to sploh kakšen videz? Takšnega strašila ne vidim prav pogosto!

Popolnoma brezvezna oddaja 🙁

V glavnem kriljenje z rokami, ja ;). Pa skakanje v besedo. Smejevo so kar parkrat morale prositi, naj počaka. Današnja oddaja je bila slaba.
[/quote]
Ja, Smejeva res skače v besedo. Včasih bolj, včasih manj. Odvisno, koliko ji je tema blizu.
Ta zadnja oddaja res ni bila ne vem kaj. So bile že boljše.

Ne gledam.

Ne gledaš?!?! Pa tako fajn je.

Ne gledam. Izguba časa.

Sami foušljivci.In zakaj tudi ve ne morete imeti služkinj za čiščenje , pranje in likanje?
Tudi jaz imam nohte, tudi jaz med tednom ne kuham, ker vzamem hrano v bližnji kuhinji.Prvič je bolj raznoliko, drugič je ceneje, saj mi ni treba ne v nabavo, poleg tega zraven vedno še kaj kupiš!

Kokodakanje? Pojej se! Ti še pol toliko ne znaš povedati, kaj šele v kamero!

Kritizersvo je najlažja stvar.Z debelo ritjo ležiš na kavču v stari trenirki in ješ kokice.
In to je ves tvoj lajf!

Ponovno bo izvoljena!

New Report

Close