Zadnje čase ima nenavadne ideje
Zadnje dva meseca je mož v postelji čisto drug človek. Je precej inovativen, ima popolnoma drugačne želje in tudi njegovi prijemi so precej bolj robati.
Zanima pa me kaj, po vaše, kaj je botrovalo tej spremembi. Meni pride na misel samo druga ženska, kar pa mož odločno zanika. Ko omenim to spremembo, se mi nasmehne in me vpraša če se slučajno pritožujem. To je vse kar dobim od njega.
tako je, 17.08.2021 ob 08:10
To ni nič drugo kot druga ženska.
Oh dej no. Ni nujno. Ni treba strašiti ženske po nepotrebnem.. jaz sem prepričana, da vsakega izmed nas kdaj prime manija in se eno obdobje malo bolj posvečamo tematiki, odkrivamo, preiskušamo, … pa mine. Vse je zanimivo 1x, 2x… s časom pa tudi to postane monotono in dolgočasno.
Pravzaprav niti ni pomembno od kod in zakaj, važno je da se imata fino
Čemu je tako? Kdo bi vedel? Vsak od nas lahko zgolj ugiba. Tudi meni se je že zgodil takšen nenavadni preboj iz enega sexa na drugega pri ženi, da mi ni morala verjet, da nisem s kakšno drugo imel učne ure.
Kaj je bil razlog? Uspešno izveden plan, da jo zadovoljim. Problem rata pri tem, da moraš sčasoma premagati tudi na novo postavljen standard, da je zanimivo.
obicajno ni potrebno nic vec kot kaksen poseben trenutek, da se ti v glavi nekaj premakne.
V smislu da izgubis neko zavoro, ki si jo morda sam imel. Da pogledas na stvar drugace…
sam sem imel takih dogodkov vec, najbolj banalen mi je bil ko sem gledal oddano Zvezdana ( bolj kot ne ponesreci) in sem slisal nekaj kar sem sicer vedel, nisem se pa tega 100% zavedal.
jaz mislim, da ce je to edina stvar (se pravi boljsi seks) ki to daje pomisleke o tem da ima drugo, da si lahko mirna in na to pozabis. Obicajno se partner pocuti zapostavljenega, ce ima partner drugo, pri tebi je pa ravno obratno.
Glede na to da je ocitno partner naredil nek preboj v svoji glavi je sedaj odlicen trenutek, da ga tudi ti (vedno gre lahko se na boljse. No …pa tudi na slabse) naredis in dvigneta svojo zvezvo se na visjo raven,
uzivaj!
To samo pomeni, da si zavrta v postelji, on pa preizkuša nove zadeve. Tako je pri meni. Nisem nikoli varal, ampak preizkušam nove zadeve za katere me sprašuje, kje sem jih pogruntal. Pa sva 20 let skupaj. Ja sam sem jih pogruntal, na različne načine. Nekaj je tudi inovativnost, kar pa očitno tebi ne gre. Daj poskusi tudi ti kaj novega pogruntat in ne samo ležat kot klada in se držat istega misionarca 20 let. Če ne boš kaj novega dala od sebe, boš sama kriva, če bo šel drugam.
Moni FR, 17.08.2021 ob 01:17
Zadnje dva meseca je mož v postelji čisto drug človek. Je precej inovativen, ima popolnoma drugačne želje in tudi njegovi prijemi so precej bolj robati.
Zanima pa me kaj, po vaše, kaj je botrovalo tej spremembi. Meni pride na misel samo druga ženska, kar pa mož odločno zanika. Ko omenim to spremembo, se mi nasmehne in me vpraša če se slučajno pritožujem. To je vse kar dobim od njega.
Do smrti se učimo, moški in ženske. Eni iz različnih virov, Butalci iz prakse.