Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zadnje čase ima nenavadne ideje

Zadnje čase ima nenavadne ideje

Zadnje dva meseca je mož v postelji čisto drug človek. Je precej inovativen, ima popolnoma drugačne želje in tudi njegovi prijemi so precej bolj robati.

Zanima pa me kaj, po vaše, kaj je botrovalo tej spremembi. Meni pride na misel samo druga ženska, kar pa mož odločno zanika. Ko omenim to spremembo, se mi nasmehne in me vpraša če se slučajno pritožujem. To je vse kar dobim od njega.

 

 

Vrjetno je ta, ki cel čas tu na forumu odpira seksualne teme. Tako da nam prihrani glede njegovih idej, saj vsebujejo od zlatih prenašalcev, koz in bratrancev.

Verjetno je bral kakšne kvalitetne knjige na to temo, pa preizkuša nasvete. Sem imela tudi sama nekoč tako obdobje, je tedanji partner rekel, ti sam beri 🙂

Uživaj dokler traja.

nova
Uredništvo priporoča

A je začel kuhat metamfetamine?

Breaking bad, pa to?

To ni nič drugo kot druga ženska.

Morda je prebral temo na monu moj partner je slab v postelji in se zamislil.

Odgovor na objavo uporabnika
tako je, 17.08.2021 ob 08:10

To ni nič drugo kot druga ženska.

Oh dej no. Ni nujno. Ni treba strašiti ženske po nepotrebnem.. jaz sem prepričana, da vsakega izmed nas kdaj prime manija in se eno obdobje malo bolj posvečamo tematiki, odkrivamo, preiskušamo, … pa mine. Vse je zanimivo 1x, 2x… s časom pa tudi to postane monotono in dolgočasno.

Pravzaprav niti ni pomembno od kod in zakaj, važno je da se imata fino

A veš, da bi jaz tudi najprej na ljubico pomislila. Sigurno bi začela raziskovati v tej smeri in upala, da se motim.

100 % gre za drugo žensko. Take spremembe ne pridejo kar samo z prebiranjem knjig, ideje mogoče, prijemi ne.

Substance 😀🙈

Pornhub dela čudeže, samo ko se ljudje streznijo, pa sledi ločitev.

100 % ima drugo.

Neki mu sigurn vnema domišlijo lahko gre sam za hormončke, ki v poletni vročini bl cvrčijo. Nekje se je pa teh prijemov mogu naučil. Mogole res  z pornom. Če bil mel druga babo, pol tebe ne bi tko stratn doma pedenu.

Bodi srečna da te pedini . Moji sploh ni da bi jo pedinil jaz bi ji vse delal ji pa ni do nič sploh jo ne tanima spolnost obup

če zanika drugo žensko, pol ima pa moškega, ampak važn da je vsem boljš

Kaj pa, če se ja kaj naučil na takih forumih kot je to? Ali, da je lje kaj prebral? Lahko pa vliva samo močan mlaj? Pa se mu je nekaj odprlo. Ti njemu povej svoje želje, pa bo.

Čemu je tako? Kdo bi vedel? Vsak od nas lahko zgolj ugiba. Tudi meni se je že zgodil takšen nenavadni preboj iz enega sexa na drugega pri ženi, da mi ni morala verjet, da nisem s kakšno drugo imel učne ure.

Kaj je bil razlog? Uspešno izveden plan, da jo zadovoljim. Problem rata pri tem, da moraš sčasoma premagati tudi na novo postavljen standard, da je zanimivo.

Ni važno na kakšno šolo je hodil; važno je da zdej zna. Je dober s tabo? Imaš občutek, da mu je mar zate in za vaju?

Boj se trenutka, ko mu ne bo mar zate in za vajin zakon in družino. Takrat pomeni, da je naredil križ čez vse.

Ne sprašuj. Vračaj mu pozornost.

obicajno ni potrebno nic vec kot kaksen poseben trenutek, da se ti v glavi nekaj premakne.

V smislu da izgubis neko zavoro, ki si jo morda sam imel. Da pogledas na stvar drugace…

sam sem imel takih dogodkov vec, najbolj banalen mi je bil ko sem gledal oddano Zvezdana ( bolj kot ne ponesreci) in sem slisal nekaj kar sem sicer vedel, nisem se pa tega 100% zavedal.

jaz mislim, da ce je to edina stvar (se pravi boljsi seks) ki to daje pomisleke o tem da ima drugo, da  si lahko mirna in na to pozabis. Obicajno se partner pocuti zapostavljenega, ce ima partner drugo, pri tebi je pa ravno obratno.

Glede na to da je ocitno partner naredil nek preboj v svoji glavi je sedaj odlicen trenutek, da ga tudi ti (vedno gre lahko se na boljse. No …pa tudi na slabse) naredis in dvigneta svojo zvezvo se na visjo raven,

 

uzivaj!

To samo pomeni, da si zavrta v postelji, on pa preizkuša nove zadeve. Tako je pri meni. Nisem nikoli varal, ampak preizkušam nove zadeve za katere me sprašuje, kje sem jih pogruntal. Pa sva 20 let skupaj. Ja sam sem jih pogruntal, na različne načine. Nekaj je tudi inovativnost, kar pa očitno tebi ne gre. Daj poskusi tudi ti kaj novega pogruntat in ne samo ležat kot klada in se držat istega misionarca 20 let. Če ne boš kaj novega dala od sebe, boš sama kriva, če bo šel drugam.

Inštrukcije so samo za tiste, ki se ne znajo sami učit, če me razumeš, kaj hočem povedat.

Kaj pa ce ga je moski kaj naucil..

Midva z mojo sva tudi skup že več kot 20 let,pa jo občasno pofukam malo bolj na hard,tak kot imate ženske rade.Pa nimam druge,ti pač zapaše.

Mož, ki ljubi se potrudi in preseneti. Lepo

New Report

Close