Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zadnjicna odprtina

zadnjicna odprtina

Hm imam eno vprasanje kaj si mislite o tem.Stata sem 25 let in mi zelo pase ce mi fant lize zadnjicno odprtino!Pa mi fulll pase…Zdaj me pa zanima kaksne izkusnje imate ve s tem je to sploh normalno?

jah…valda,včasih res paše.Ne čist vsakič včasih mi je pa good(ker analno ne sexam glih)

Ne ne. Ne paše.

fuj! Pa sej tam ne morš bit nikol toook zlo čist, da bi pustu da te kdo liže,..
Jz že ne bi,….

packi

Ja sej to samo takrat ko si izpod tuša???Halo valda da ne drgač…

ja to itak da izpid tuda drgac ne..

:)) Dober tek vsem lizačem šupkov! :)) Za božič pa vse skupi začinite še s cimetom in smetanco. :))

Normalno je kar paše obema.
LP

Verjetno imaš hemoroide pa te srbi in ti zato paše.Hahahahahaha

Ma ja no, vsak ima svoje užitke, ne skrbi, da le najdeš koga, ki mu je to tudi všeč!!!

men se pa to ne zdi nč groznga…sej navsezadnje tip teb liže in ne obratno 🙂

No da ne bo izgledalo kot da si edina, tudi meni je to zelo všeč in mojemu možu tudi – da jaz njemu. Pač očitno so tam take občutljive točke ali kaj. Nič nama ni kaj odpor, oba tudi zelo vzdržujeva higieno.
sicer je pa najlepše in najbolj prav to, kar paše obema. pa če je to lizanje določenih predelov ali vtikanje prsta ali oblačenje v natakarico!

To je čist u redu, eni se samo še tko zadovoljijo! Zakaj bi bilo pa kaj narobe, tistim, ki ne paše pač ne, drugi pa v tem uživajo…

Popolnoma se strinjam s teboj,… meni je to nagnusno.

Danka, saj je WC papir res drag, šparajta kjer se le da!

mene pa nekaj zanima ko smo ravno pri zadnjični odprtini:
a je katero po prvem analnem sexu bolela zadnjična odprtina?
če ja, koliko časa?
a je mogoče katera potem krvavela?

kar se pa lizanja tiče – kakor komu paše in odgovarja

Mene je bolela danka, ko sva seksala če je šel malce preveč gor in dol namesto samo ven in not. Da pa bi me po seksu to pa ne in tudi krvavela nisem.
Če tebe boli je možno da te je poškodoval med seksom kar se bo verjetno kmalu samo od sebe pozdarvilo in nehalo boleti.

enna, komicarka:)))

se kaksno pls….:)))

Kar se tiče lizanja zadnjične odprtine…ne, hvala! Sploh pa ne ženska tipu!!! Sm sam debelo pogledala ko sem prebrala da to počnete. Sej načeloma nisem konservativna in tud sama rada eksperimentiram v sexu, ampak to se mi pa vseen zdi too much.

Kar se pa tiče analnega sexa…zadnjična odrtina zna svinjsko zaboleti, če ni tip nežen…mora it čist počas not (itak pa da je pol še velik odvisn od velikosti tiča). In če že zaboli, pol kar kakšno dobro minuto zna tako bolet da jokaš zraven…tko da je pomembna preventiva! Krvavela pa nisem.

Tok od mene. LP

Alja

Si pa hecna; seksaš analno, lizanje se ti pa gabi. Dvojna merila …

Fuj, fuj, fuj, fuj …

Maj 19: sorry, ampak mislim da je velika razlika med analnim seksom in lizanjem analne odprtine. Ne vem no…men se zdi razlika ogromna!!! A pol tudi ni razlike, če se iztrebka dotakneš al pa če ga poješ?

sorry, zame je isto.

Alja,sej ce lizes to ne pomeni da lizes iztrebke???!!! Jaz mislim,da ce imas zelo rad partnerja se ti tudi to ne gnusi in to je se en korak vec da si res zaupata.

še zmer boljš to kot da nekatere hočete(nekje sem zasledila na tem forumu) da si tip ne umije tiča ker vam je všeč okus po čem že….umazanem,poscanem???Men se to dost bolj ogabno zdi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close