Zadnjih 14 dni 99% več obolelih polno cepljenih
V moji okolici poznam par, ki se je pred kratkim cepil, zdaj pa sta oba zbolela. Sorodnik se je prejšnji ponedeljek cepil s tretjo dozo, zdaj leži na Golniku in ima velike težave s pljuči. In zdaj boste rekli, da lažem. Mazete si oči, ker nočete verjeti resnici. Žalostno, da ste večina že podlegli zavajanju.
Resnica je, 17.11.2021 ob 22:00
V moji okolici poznam par, ki se je pred kratkim cepil, zdaj pa sta oba zbolela. Sorodnik se je prejšnji ponedeljek cepil s tretjo dozo, zdaj leži na Golniku in ima velike težave s pljuči. In zdaj boste rekli, da lažem. Mazete si oči, ker nočete verjeti resnici. Žalostno, da ste večina že podlegli zavajanju.
Tole bo kar res. Zdrava in necepljena, testiram se trikrat na teden. Kdo meni garantira, da če se cepim ostanem zdrava kot doslej. Možno je da bom po cepljenju ravno zato zbolela, ker se moje telo ne bo sposobno boriti po naravni poti.
Ali bi izbruhnila kakšna druga bolezen. Ne, nisem poskusni zajec. Nihče mi ne garantira da po cepljenju ostanem zdrava in imam prazen karton kot doslej.
Veste kaj bi pol rekli? Huh lahko bi bilo huje, če se ne bi cepila.