Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zadovoljna z rezultati

Zadovoljna z rezultati

volitev, seveda.

In sicer zato, ker bo zelo zanimivo videt dolge nosove vseh, ki so bili tako zelo nezadovoljni s sedanjo vlado. Pa poglejmo sposobnosti g. Pahorja, kako vam bo zvisal place do neba, cene pa se bodo spet spustile, tako cene kruha kot nafte…

Res bo zanimivo brat forume cez kaksno leto…

MA sej veš , da ne bodo znali biti izvirni.

Vsega bo kriva “prejšnja vlada”.

>http://med.over.net/forum5/read.php?151,4980551

Meni se pa zdi, da imamo rahlo butast sistem. Ena vlada nekaj naredi, čez 4 leta, ko se zamenja, pa uniči vse, kar je naredila prejšnja vlada, ker je itak “vse slabo” in naredijo po svoje. Potem spet pride druga in uniči vse od prejšnje in tako naprej…

Mislim, da bi morali imeti 2 domova v parlamentu (ja, vem, da je Državni Svet, ampak ta res nima neke bistvene funkcije, razen veta na zakone), ki bi imela različno mandatno dobo, zato da se vzpostavi neka kontinuiteta. Da se začete zadeve končajo in da se ne kar priori uniči vse, kar je naredila prejšnja vlada.

Tako imajo v večini držav po Evropi in to se mi zdi dober sistem. Tole pri nas, niti ne.

A nam že grozite? Tipično janševsko – ustrahovanje.

Ja, točno tako. Vse bodo naredili po svoje, tudi to bodo spremenili, kar je dobro.
Pa samo polena si bodo metali, eden drugemu. Tako da bo ljudstvo spet nezadovoljno in čez 4 leta bomo spet zamenjali. V pričakovanju boljšega. In tako naprej in tako dalje, …..ah politika je res ena velika K….

Ja, eni težko prenašajo poraz:))))

jaz ne pričakujem nekih drastičnih sprememb, da se bosta zdaj kar cedila med in mleko, tako naivni pa pač nismo. Samo malo drugačnega vetra pa le.

Kje čutiš ustrahovanje?

linni s cinizmom piše “boste že videli vraga, koga ste izvolili”.

kakor bojte se.

čaki, k se Gospod J z Strojanovimi poveže
:)))))))

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Pahor za razliko od Janše ni obljubljal evropskih plač do leta 2015, kar je čista utopija. Realno je povedal, da nas čaka težko obdobje, ker je pred vrati recesija. Zato je dobil moj glas. Vsi drugi se pa požrite!

ZANJIMIVO, SEDAJ SE PRIZNAVA RECESIJA, PREJ SE NI, PAČ PA JE BIL ZA VSE KRIV JANŠA!? čUDNO….

Recesija je na svetovni ravni, buča, v Slovenijo pa še ni prišla.

a res, a misliš da se bo vzorec ponavljal, al kako???

Kao da ne, saj so pred volitvami vsi krivili zadnjo vlado, ker je v SLO revščina, recesija…včeraj pa Janković pravi, da bo delo težko, ker je v Evropi recesija. Aja, v Slo je še ni, po čigavi zaslugi spet. Res smešna izjava, za naivne. Ja, od dane snaprej se nam bliža recesija…vsak izgovor že na začetku je dober.
lp

Kao da ne, saj so pred volitvami vsi krivili zadnjo vlado, ker je v SLO revščina, recesija…včeraj pa Janković pravi, da bo delo težko, ker je v Evropi recesija. Aja, v Slo je še ni, po čigavi zaslugi spet. Res smešna izjava, za naivne. Ja, od dane snaprej se nam bliža recesija…vsak izgovor že na začetku je dober.
lp[/quote]

pa ti sploh veš kaj pomeni recesija???

A ne dojameš finte?

kakšne pa???

Jaz sem tudi zadovoljna z rezultatom volitev.
Najbolj vesela pa bom, če nam bodo končno, za vse večne čase izpred oči spravili Rupla, ker njega pa res niti videt ne morem več. Upam, da mu ne bojo kakšnega stolčka ponujali, ker potem bom pa začela pobirat podpise za referendum proti Ruplu. :))

New Report

Close