Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zadovoljni z SKB banko?

Zadovoljni z SKB banko?

Že dlje časa razmišljam o zamenjavi banke- z NLB na SKB, saj me poslovanje nlb vedno znova negativno preseneča.

Torej- na kratko- tisti, ki imate račun pri SKB- ste zadovoljni s poslovanjem? Se mi izplača prestop?

HVala za odgovore!

ne. počasni so da je groza. mogoče za odtenek prijaznejši od nlb.

pejd rajš avstrijcem. tan za stranko nardijo vse.

Ne vem kaj pričakuješ od banke. Pri skb imam trr, uporabljam skb-net, tu pa tam kakšno vezavo. Nimam težav.

Zadovoljna že veliko let.

pri skb – že dobrih 10 let.
Nikoli kakšnih negativnih izkušenj.

Pri SKB že 11 let, od začetka tudi preko SKB- neta.

Nikoli nobenih težav, tudi če je potreben oseben obisk v njihovi poslovalnici, vse OK.

Si pa vsekakor omisli poslovanje preko spleta, kajti čakanju v vrsti se verjetno ne moreš izogniti v nobeni banki. Jaz že nekaj let nisem bila osebno na banki, razen v nekaj primerih pologov denarja na račun.

Gre na slabše. Nadomestilo za uporabo bankomatov drugih bank imajo najdražjo od vseh in nasplošno računajo za svoje delo čedalje več. Tudi jaz bi šla na tujo banko in bom šla, če jo bodo odprli v našem kraju. Prijaznost sicer je hitrost tudi, samo imam občutek, da nas čedalje bolj molzejo.

Katerim?

Pri SKB že 11 let in tudi nezadovoljna. Čedalje bolj. Vse je v redu, če ni kakih posebnosti. Ko se začnejo te, moraš premikati gore, da kaj dosežeš. Tudi prijazni niso pretirano. In počasni pri uvedbi dobrih in nujnih novosti (npr. čip pri Mastercard). Trenutno imam trajnik za kredit, ko to steče se definitvno prestavim. Tudi zato, ker so dragi.

LP!

Sem pri SKB in sem zadovoljna tako za silo. So zelo neprilagodljivi kar se tiče dodatnih storitev.
Tudi jaz bi ti rajši svetovala RAiffaisen banko. Odprto ima vsak dan od osmih do osmih zvečer. Imaš individualno obravnavo. Trudijo se da si čimprej na vrsti imajo konkurenčne cene in višje obresti za vezave. Tudi preko interneta ni nobenih problemov poslovati. (Pri njih ima odprt račun moj mož in je zelooooo zadovoljnen)

13 let sem pri njih. Zbežala od Gorenjske banke in zadovoljna.V Kranju so zelo prijazni, tudi za kredite se da pogajat.Tudi ostale banke bodo baje podražile storitve, zdaj pa je res med dražjimi.

hypo

Jaz bom šla verjetno na sparkasse. Tam si bom odprla limit z redukcijo, da poplačam tega na tej banki. Pa še do kredita bom verjetno lažje prišla, ki ga bom potrebovala drugo leto. Kako te tam gledajo, je odvisno izključno od tega, kako visoke prilive imaš. Če so nizki, komplicirajo do amena in mrko gledajo, če so visoki, se cedijo od prijaznosti. Vsaj v naši poslovalnici. Meni se to gabi.

že nekaj let njihov komitent, v to me je prisilala d.o. sem v generalu zadovoljna, čeprav me občasno neg.presenetijo. osebje pa je prijazno in si vzame čas.
glede razlik med bankami ko gre za vodenje osebega računa, pa itak ni nekih razlik, morda v provizijah, ampak kar ene zaračunavajo druge ne in obratno, tako da prideš na isto. kar se kreditov in naložb tiče pa se splača pogledat kaj ponujajo drugi in primerjat.

Jaz pa razmišljam, da bi šla na Deželno banko, ima najvišje obrestne mere za vezave pa še kup ugodnosti, samo ne vem, kako dobro bo stala ta banka čez npr 10 let, ker je majhna. To je edini zadržek, da ne grem, drugače bi šla že pred enim letom.

skb zadovoljna.trenutno najslabše mnenje o banki imam o gorenjski.od tam sva šla raje na to banko.nikoli niso komplicirali,vsaj za enkrat.kar je pa gorenjska banka ves čas počela.
še predno sva šla stran,je gorenska vsaj 1x zadržala račun,ki je bil plačan do časa in ko sem naslednjič dobila račun sem zraven dobila opomin da ni plačano.ko sem šla tja se ženska z mano sploh ni hotela pogovarjat in me skoraj prisilila da moram še enkrat plačat in da oni s tem nimajo nič,kljub temu da sem imela dokaz da sem plačala in to pri njih z njihovim štemplom.še nekaj časa sva se kregali dokler nisem zagrozila da jih bom prijavila.potem pa so poslali naprej,ko sem poklicala na tisto podjetje in so rekli da je vse plačano.
drugič so pa zadržali doklade.kako.takrat so odpirali nove račune in zgleda da starega niso takoj zaprli.ne vem zakaj ne.midva sva takoj sporočila številko novega računa.ne boste verjeli,3 mesece sva normalno dobivala doklade na novi račun kasneje dokladov ni bilo.kličem na socialno pa rečejo da dokladi so.grem na banko pa rečejo saj jih še ni.kako jih ni če so.pa malo brska pa prav hinavsko reče o tukaj so.in veste kam so prenesli tiste doklade,na račun ki bi moral že zdavnaj biti ukinjen.pa še to naredili so se francoze in rekli ja kako pa je to tja prišlo.mislim halo.kako oni so tja prenesli z upanjem da ne bo nihče od naju opazu in čez čas ta denar lepo pobasali.saj ni bilo veliko ampak kar je je zame veliko.tako da gorenjska banka je se mi je zamerila in jim čisto nič ne zaupam.IN NISO ZAUPANJA VREDNI..

Zame je NLB zakon – vem zakaj. Ima vse kar imajo veliki

Jaz pa razmišljam, da bi šla stran od SKB. Toliko prilivov imam in in toliko depozitov, pa me obravnavajo enako kot nekoga, ki ima 1000 eur plače na mesec.

Bom šla k avstrijcem, ker želim, da se cedijo od prijaznosti.

Če je to edini zadržek je precej nesmiseln. Poleg tega, kar si naštela tudi ni provizije za dvige na bankomatih drugih bank, poslovalnice je tudi dovolj, DBS net tudi dela odlično.

V Kranju so tako nesposobni, da se nisem mogel zmenit, da bi mi izpiske od enega depozita, ki ga imam pri njih, pošiljali na nov naslov, tako da še vedno prihajajo na star naslov. Pa še mimogrede so me hotli nategnit, da bi ukinil knjižico in odprl račun, tako da bi jim plačeval mesečno še za vodenje računa.

Zelo zadovoljna.

Pred leti samozaposleni v kulturi nikjer nismo mogli odpreti transakcijskega računa, ne glede na višino/rednost prilivov. Bilo me je naravnost sram, da nisem mogla imeti lastnega računa oziroma mi ga je mogla odpreti mama, jaz pa sem bila pooblaščenka. V SKB (poslovalnica pri Borzi) so mi bili EDINI v Sloveniji pripravljeni prisluhniti. Na osnovi prilivov v zadnjih 6 mesecih so mi brez težav odprli račun. Osebje v tej poslovalnici je zelo prijazno. SKB Net dela ves čas razen enega ali dveh dni v letu (za novo leto), pa še o tem pravočasno obvestijo.

New Report

Close