Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zagovor diplome

Zagovor diplome

Ker pričakujem, da bom kmalu imela zagovor diplome (FDV) me zanima, če mi lahko kdo pove kako to zgleda oz. kaj naj pričakujem.

Hvala in lep pozdrav,
fifa

Živjo!
Odvisno od komisije, domnevam, da ne bo huda.
Pripravi si kratko predstavitev diplome – zakaj si jo delala, kako je bilo delati in kaj si ugotovila. Meni je mentorica dejala, naj govorim stvari, ki niso noter zapisane, naj sem sproščena in zanimiva (hm, lažje reči ko narediti 🙂
POtem ti postavijo vsak po eno ali 2 vprašanji, vsi zastavijo vsa vprašanja, potem pa te vprašajo, ali potrebuješ čas, da se pripraviš ali ne. Potem lahko sprašuje še občinstvo, če želi, ampak le kako vprašanje ali 2.
POtem odgovarjaš in potem te pošljejo ven, malo pčvekajo, te pokličejo nazaj in ti povedo, da si diplomirala :)))
Čestitam!

Hvala za odgovor, si me malo pomirila. Zanima me samo še to, kako je pri nas z raznoraznimi pogostitvami, zahvalami, ipd. Kolikor jaz vem pri nas ni tega. Res pa je da je že dolgo odkar sem bla nazadnje na faksu
Hvala in lep dan

Ni pogostitve, moji starši so prinesli šampanjec in plastične kozarčke, mama pa pladenj peciva, pa smo zunaj pred sejno sobo nazdravili. To je to.

New Report

Close