Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ZAGREBŠKI MELEM

ZAGREBŠKI MELEM

Pred časom sem nekje prebrala, da je Zagrebški melem dober za vso suho kožo (ustnice roke obraz….) neka manekenka je rekla, da ga bo odnesla celo vrečo v Rim, kjer dela. Sama sem ga kupila v lekarni in mož si je mazal komolce in ne morem verjet, da se je stanje 100% poboljšalo. Kakšne izkušnje imate ve, drage forumovke?

Podobne kot ti. Tudi sama sem ga uporabila za suho kožo, zlasti na podplatih in mi je ful kožo omehčal. Pa tud za razpokane ustnice je dober. Jz se namažem zvečer, zjutri imam pa čist mehke ustnice.

Jaz ga tudi uprabljam za podplate, ampak ugotavljam, da je vedno dražji..-

cena?

Cena je odvisna od velikosti embalaže. Škatlica premera 5cm (ne vem koliko g) stane okoli 1000.- v lekarni. Ampak ga imaš za res dooolgo časa.

Pozdrav

Jaz sem ga kupila v VELE pa je 30 g 1800 sit.

ČAO.

Kaj pravzaprav pa je Zagrebški melem, mislim a je krema al je mleko. A pa prov tko se imenuje, mislim tud na embalaži tako piše.

Krema je (dosti trdne konsistence), precej mastna, diši lepo, imenuje se prav tako (sem jo včeraj kupila v lekarni, 1300 za 30 g), in ti res precej zmehča kožo, čeprav na rokah priporočam nočno uporabo, ker imam jaz zdaj čisto mastno celo kuhinjo. Super tudi kot vazelin.

New Report

Close