Zaho in oglas za Lidl
Matr sem jaz za luno, ker mi nekak ne potegne al je v fuzbalu besedni pomen kej drugačen koker v “mojem” nefuzbalerskem svetu al kaj?!?!?!?
Njegova izjava mi seka mimo in pojma nimam, kdo ga je spustu s tem skozi: ” bla bla bla bla ….. FER IN POŠTENO!”
No ja…mogoče ga je glih žoga v glavo zadela in je mal pomešal besedilo??!??!?!
LP
Pa ne morš tko govort, no! Zaho je pa ja biser iteligence… :)) :)) :))
LP
Zaho je zahteval placilo zasluzenih premij z EP dve leti pred SP v Koreji (in drugih tekem reprezentance) za svoje soigralce, ki jih NZS ni izplacala. Tudi denar, ki ga je NZS dobila za slovenske klube in razvoj nogometa, se danes ni prisel na racune klubov, denarja pa ze dolgo ni vec.
Za sebe ni zahteval nic, ker je rekel, da mu bodo ze placali, sam ima pa dovolj visoke pogodbe, medtem ko vecina igralcev, ki so bili v Koreji, se klubov ni imela, kaj sele kakih pogodb in premij.
Toliko o tem, da bos vedela, za kaj je v resnici slo in zakaj se Zaho ze pred SP-jem ni razumel z NSZ.
Kar zadeva zvezdnistvo pa, ali si predstavljate, kako je zgledalo, ko je sel v Spaniji ali na Portugalskem Zaho po cesti, v lokal, na vecerjo? Kar naprej so k njemu hodili ljudje po avtogram in slikat se z njim, pa pred lokalom ali restavracijo so ga cakali. Tako je zvezdnistvo v tujini.
No, pri nas pa sta se pa udarila dva zvezdniska ega, en igralcev in en trenerjev. Ker oba tipa osebno poznam, lahko recem, da mi je veliko bolj vsec igralec. Meni osebno. Vsak ima pa svoje mnenje.
Blatim? Jaz povem svoje mnenje o njemu, če že nekateri na reklamo ( kar je bila tema) gledate tako subjektivno, ker poznate (kao) akterja. In mi je zelo žal, če si užaljena, ker meni on pač ni všeč in nimam o njemu dobrega mnenja ( ki sem si ga ustvarila na podlagi podatkov, ne pa kar nekaj na pamet). Žalostno pa je tudi, da ti na reklamo samo gledaš skozi rožnata očala…..No kakorkoli že, škoda se je prerekat zaradi Zahota, ker so mi sicer tvoji drugi posti zelo všeč. Lep dan.
btw, jaz te reklame sploh se nisem videla in se marsikatere druge tudi ne.
Se opravicujem, ker se se morda res prevec postavila v bran nekoga tretjega. Ljudje si o ljudeh, recimo znanih osebnostih, ustvarimo svoje mnenje preko medijev in preko “rekla-kazala”. To pocnemo vsi, tudi jaz. Tu je le razlika, da jaz pa tega poznam osebno. Res je muhast, ampak pravicniski, vcasih celo malo prevec za tole nase druzbeno okolje.
Enako kot je nekaj postov nize popljuvana igralka iz Tuseve reklame, je tu igralec iz reklame. Oba imata s samo reklamo bolj malo, pristala sta na scenarij in dobila sta honorar (verjetno ne prav malo). Reklamo pa so naredili drugi in odobrili so jo narocniki.
Jah, vse lepo in prav, dokler se govori o “tam enih” ljudeh, ki jih ne poznamo, ko pa je tema o nekomu tebi resnicnem, pa reagiramo precej drugace.
Lepo nedeljsko popoldne!