Zahovič vendarle….
…ob teh dogotkih je tako:
Kolikor smo za fante stiskali pesti, kričali, se kregali, jokali smejali, hodili na Brnik, koliko so samo tiščali k temu cilju, in kaj jim je pravzaprav uspelo, vejo samo oni zase in jaz zame.
In mi je iskreno hudo, da je do tega prišlo. Ne obsojam, čeprav se strinjam s tem, da gre Zaho domov, ker je preveč nadut in razdiralen.
Moret pa vedet, da večje kazni zanj sploh ni in ta se teže le tega zdej sploh ne zavedamo.
Celo življenje je posvetil samo temu, realiziral tretino vseh golov Slovenije v zgodovini. Življenski cilj vsakega nogometaša je svetovno prvesnstvo, sploh pa naših, ki ne bodo imeli več prilik vsako leto. In prit do tam, potem pa sramotno it domov, JE DOVOLJ VELIKA KAZEN.
Si jo je pa samo on sam skuhal, ČEPRAV, ni resnica nikoli na eni sami strani. Seveda ga pa to ne opraviči pred tako nesramnimi izpadi.
Srečko definitivno ni jokal teatralno.
Zato mi je tako, človeško, hudo za vse fante, tudi za Zlatka in ne maram pripomb o Slovenčkih ipd, ker niso na mestu. Roy Kean je tudi spokal, pa ni ne iz Ljubljane ne iz Maribora.
Jaz bom do kanca in naprej, srčno navijal za naše fante.