Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zahtevli ste odprtje šol, dosegli ste kar ste dosegli

Zahtevli ste odprtje šol, dosegli ste kar ste dosegli

Ne, ne.
Niso starši krivi za te grehe. Je kar vlada tista, ki je zakuhala vse skupaj.
[/quote]

Jaz tudi mislim, da starši niso krivi. Otroci so pri psihologih, psihiatrih, ker so bili primorani 4 mesece delati šolo na daljavo, ker niso bili deležni pravega pouka, razlad,ker so bili odrezani od sošolcev, prijateljev itd.itd.
Ne govorit bedarij.

Ne nakladaj kako otroci niso problem, okužbo prebolijo tik tak, skoraj nevede, naša ulica je bila jeseni cela okužena prav zaradi neukrepanja, ne nošenja mask v šoli, zato mi prihranite neumne komentarje.

Jaz tudi mislim, da starši niso krivi. Otroci so pri psihologih, psihiatrih, ker so bili primorani 4 mesece delati šolo na daljavo, ker niso bili deležni pravega pouka, razlad,ker so bili odrezani od sošolcev, prijateljev itd.itd.
Ne govorit bedarij.
[/quote]
Ne vem kakšne otroke imate ponosni nasledniki, neumne najbrž kot so bili neumni že vaši predniki, moja otroka sta imela odlične ocene v času dela od doma, nobenih psihičnih težav, mlajšemu se prav toži po delu od doma…. je discipliniran in tista ura kolikor je razlike v ustajanju za v šolo ali pri delu doma mu prav pride. Jasno pa nismo ponosni potomci komunistov.

Ne nakladaj kako otroci niso problem, okužbo prebolijo tik tak, skoraj nevede, naša ulica je bila jeseni cela okužena prav zaradi neukrepanja, ne nošenja mask v šoli, zato mi prihranite neumne komentarje.
[/quote]

In kaj, če ste bili okuženi?
Zadeva je za vami.

Ne ni vlada kriva. NIJZ določa in odloča o tem, kako se bo kaj kje sproščalo, oziroma kaj se bo počelo, kaj je obvezno, kaj je priporočljivo… Vlada sprejme, kar NIJZ naroči.
[/quote]

Vlada je najprej zamenjala vodstvo NIJZ, da izdaja predloge, ki ji ustrezajo.

Tiste redke, ki pa ji vseeno ne ustrezajo, pa veselo ignorira in se zlaže o tem, kaj je bil dejanski strokovni predlog.

Pri nas bo samotestiranje prostovoljno in to pomeni, da bodo šli tudi netestirani otroci lahko v šolo? Nas imajo spet za bedake?
[/quote]

Hja, to je pa treparija.
Tule pri nas v Avstriji je sicer prostovoljno testiranje, ampak kdor se ne testira, potem ne sme v šolo. Silijo pa ne s testiranjem.
Kakšen smisel pa ima slovenski način, da kdor se hoče se testira, kdor se noče pa se ne in gre vseeno v šolo… to pa ne razumem. Ni smiselno.

Psihiatricni otroski oddelki so nabito polni zaradi osamljenosti in stisk zaradi prekinitve socialnih stikov otrok! Narobe si razlagajo! Vrnitev v solo tega ni sprozila, ampak je otrokom sli cez rob zaradi predolgo zaprtosti doma med stenami!

Od kdaj pa to, da so bili zaprti med stenami?
To pa ni bilo nikoli.
Omejitve so bile na občine. Ni pa bil nihče zaprt v stanovanja. Komot so šli ven, v gozd, v naravo. Samo sončki seveda raje visijo na računalniku kot, da bi šli v naravo. ni čudno, da so potem čisto depresivni.

[/quote]

Ne vem čigav komentar je bolj neumen – sem napisala, ob upoštevanju vseh varnostnih omejitev v šolah … Pa tudi sicer, s čim dokazuješ, da so otroci vir okužb? Se zavedam, da ponekod so bili tudi otroci tisti, ki so povzročili širitev virusa.
Skratka, omejitve so samo pri otrocih V ŠOLAH, vse drugo teče kot da ni nobenega virusa. je to ok?

Ne vem kakšne otroke imate ponosni nasledniki, neumne najbrž kot so bili neumni že vaši predniki, moja otroka sta imela odlične ocene v času dela od doma, nobenih psihičnih težav, mlajšemu se prav toži po delu od doma…. je discipliniran in tista ura kolikor je razlike v ustajanju za v šolo ali pri delu doma mu prav pride. Jasno pa nismo ponosni potomci komunistov.
[/quote]

Zadnji stavek odraža vso bedo komentatorja … politiko vlečt v vsako temo verjetno ni potrebno.
Po svojih 2 otrocih sklepati na cca 300.000 otrok, dijakov, študentov je totalno butasto. Kakšno merilo pa sta tvoja 2 (!!!) otroka? A jima je dovoljeno, da sta kje kaj manj kot popolna (ker sicer se ne moreš takole važit)?

Pri nas bo samotestiranje prostovoljno in to pomeni, da bodo šli tudi netestirani otroci lahko v šolo? Nas imajo spet za bedake?
[/quote]

Sej jih bojo kmal začel cept pa ne bo treba testirat.

In kaj, če ste bili okuženi?
Zadeva je za vami.
[/quote]

Ti še verjameš v pravljice o prekuženosti?

Pejt se zašvasat do 2050 leta, ker prej tega natega ne bo konec. Enkrat moramo reči, da je dovolj, drugače bomo pocrkali od lakote. Kaj se norca delajo z nami, z našimi službami, z našimi otroki, odprto, zaprto, jeb….v glavo, dost imamo.

[/quote]
Kaj imajo komunisti s tem? A sploh veš, kdo so bili komunisti? Najbrž si nekaj slišala nekje;).
V glavnem, komunisti gor, ali dol, dejstvo je, da se otroci v šoli več naučijo, laže spremljajo snov.
Pti nas ni problemov (učnih) ne v šoli, ne doma na daljavo. Sem pa vsekakor pristaš šole, saj to je normalna, naravna stvar. Da ne govorim o druženju, obiskovanju izvenšolskih dejavnosti.

Kaj imajo komunisti s tem? A sploh veš, kdo so bili komunisti? Najbrž si nekaj slišala nekje;).
V glavnem, komunisti gor, ali dol, dejstvo je, da se otroci v šoli več naučijo, laže spremljajo snov.
Pti nas ni problemov (učnih) ne v šoli, ne doma na daljavo. Sem pa vsekakor pristaš šole, saj to je normalna, naravna stvar. Da ne govorim o druženju, obiskovanju izvenšolskih dejavnosti.
[/quote]
Pri svojih opažam dosti boljše razultate pri delu od doma kot v šoli, je manj motečih dejavnikov, kot so dehteča dekleta, pa fantovski ravsi, nastopaštvo in kaj vem kaj še vse.

Hja, to je pa treparija.
Tule pri nas v Avstriji je sicer prostovoljno testiranje, ampak kdor se ne testira, potem ne sme v šolo. Silijo pa ne s testiranjem.
Kakšen smisel pa ima slovenski način, da kdor se hoče se testira, kdor se noče pa se ne in gre vseeno v šolo… to pa ne razumem. Ni smiselno.
[/quote]

Govorimo o Sloveniji kjer nameravajo prostovoljno testirati le otroke od 7 do 9 razreda. Smo že dobili izjavo za podpisat. Pri nas se ukrepi sprejemajo samo zaradi zaslužka enih ali pa hebanje v glavo drugih.

Govorimo o Sloveniji kjer nameravajo prostovoljno testirati le otroke od 7 do 9 razreda. Smo že dobili izjavo za podpisat. Pri nas se ukrepi sprejemajo samo zaradi zaslužka enih ali pa hebanje v glavo drugih.
[/quote]
In kaj ste podpisali?

In kaj ste podpisali?
[/quote]
A ni logično? Odgovor je NE. Vprašanje je bilo: Ali bi se, če bi imeli to možnost, za svojega otroka odločili za prostovoljno tedensko samotestiranje?

Eni seveda sanjajo o fašizmu. O prisililnem testiranju otrok.

To so iati, ko sanjajo o fasizmu, kar je TUDI prisilno cepljenju odraslih, najbrž tudi otrok.

In ti isti sanjajo tudi o cepilnih potnih listih.

Še Tito nas je pustil na dopust na Hrvaško, ali kam drugam, tile pa bi želeli, da se še nekaj zasluži s cepljenjem in kaznimi.

Medtem ko Hrvati s 1. aprilom pogojujejo vstop na Hrvaško tidi z najcenejšim hitrim testom.

Bi bilo fajn, da te fašiste za vselej napodimo iz države!

Zakaj napodimo?
Ker nenehno sanjajo o tem, in si želijo, da bi fašizem in prisila rešila vse probleme, ki jih imamo v Sloveniji…

A ni logično? Odgovor je NE. Vprašanje je bilo: Ali bi se, če bi imeli to možnost, za svojega otroka odločili za prostovoljno tedensko samotestiranje?
[/quote]
To je bila anketa. Mi smo dobili isto.

In, kako gre kaj Avstriji, glede na to da nosijo fpp maske ter testirajo v šoli? So dosti na boljšem kot mi?

New Report

Close