ZAHVALA forumašem od Borisa
Jap, ni hujšega od ranjenega moškega ponosa.
A veste tisto, ko hoče Boris upecat bejbo v diskaču… pride do nje in jo vpraša s je.bačkim pogledom:
– Ej, mala, a se nisva midva že nekje videla?
Ona pa:
– Ja, sva se, zato ne hodim več tja…
😀
Jaz ne vem, a ti dejansko hodiš za mano? Včeraj sem v centru Ljubljane pri šanku eni novi dejansko rekel, da mi je “znana”. Potem sem se še kake 3 urce fajn družil z njo in z njeno kolegico. Spil sem 4 kratke pive, fajn smo se pogovarjali in se na koncu brez vsakega teženja razšli. To kar sem zdaj napisal se je dejansko zgodilo. Stvari že spravljam v prakso 🙂 Najboljš, da se zdaj kar vdreš v zemljo.
xD xD xD
Boris: “Na kakšen način imate rade vaša jajca za zajtrk?”
Obe, kot iz topa: “Neoplojene!!!”
Mislim… lepo da si se uspel 3 ure pogovarjat (hahaha….) z dvema ženskama, brez da bi vreščeče pobegnile. Kolk pa zdej stane minuta telefonskega seksa? xD
Najdi si pravi hobi, ali pa kupi en konkreten vibrator. Najbolje pa, da kar oboje.
Ni treba hodit za tabo, Boris. Predvidljiv si ko sonce, ki zatone vsak večer.
Poznam tipe, kot si ti. Točno vem, kaj boste naredili v določeni situaciji. To, da ste v življenju neuspešni, ni posledica zlobne družbe, ki vas ne mara, ampak izključno vaših (napačnih) odločitev. Oz. kot je Margot rekla, če si hlod, si hlod. Nasveti so za tebe neuporabni, ker misliš, da si vseveden.
Še to, zakaj ti nič ne laufa, moraš pogruntat, pa boš vse vedel 😉
V življenju še nisem imela vibratorja 🙂 Mene zadovoljujejo moški :)))
Ok, se bom pa jaz javil, da bom njen vibrator.
Nisi ne moški, ne vibrator, fukfehtarji ste pa neuporabni 🙂
Meni bi zihr dala. Prav zato te nočem, si neuporabna.
Crnolaska, a se ti morda zavedas kako zoprna zenska si? Da ga ni normalnega tipa, da bi te prenasal za kaj vec kot seks? A ves kako zelo bi ti pasal… nagobcnih???
Hja, Lepolaska je navita, take sploh niso nujno slabeJe*e Borisa z orodjem, ki ji ga lepo sam pripravi. In takole se lepo hranita: Lepolaska je rada jezna, Boris pa misli, da bo moškost dokazal, če jo bo našišal… Pa je ne bo: ne dokazal moškosti, ne našišal Lepolaske. Ah ja.
Crnolaska je v svojem bistvu globoko zagrenjena zenska. Zdravi pa se… kot vidimo. Skratka, gre za steklo psico. In, ker ima steklino, je vse ostalo popolnoma nepomemno, od lasov dalje.
:)))))))
Lepolaske ne gane, da gručica tumpastih moških divje dr.ka nanjo. :))))
In čisto verjamem, da vi z mano ne bi drugega počeli, kot kavsali. Zato pa ste kronično samski – ne sanja se vam, kaj naj bi z ženskami sploh drugega počeli, kot seksali – pa še to vam ne uspe. :)))))
Moski ne more premagat zenske na njenem terenu..ne lepopraske ne kaksne druge…ce bi jo, ne bi bilo vec zanimivo.
Grobo rečeno je polovica žensk samo za fu*kat, polovica pa je poleg fu*ka uporabnih tudi za kaj drugega.
Da ti pir prinese, ane, pa posesa pod kavčem? Po mojih izkušnjah se večini nesposobnih večno samskih moških tukaj tudi domišljija konča. 🙂
Če še niste ugotovili, Lepolaska ni popolnoma nič drugega kot ekvivalent tega na kar sama najbolj pasje laja. Moškega (v svojem primeru seveda ženske), ki se hvali s fukaško vednostjo in zanimivim spolnim življenjem, a samica sploh nič nima in se v resnici (samo)zadovoljuje z internetnimi smetmi in žaljivimi komentarji, komaj čaka na njih in jih tudi sama najraje ustvarja. Revica si s tem kajpak polni osebno praznino in preganja bedo lastnega življenja. Upam, da sem ti s tole majhno virtualno smetko olajšal kaj trpljenja in ti življenje naredil vsaj malce bolj smiselno in bolj “polno”. Kako sem usmiljen 🙂 Zdaj pa blejaj, lajaj, seri in se deri še naprej.
Oh res ti ni treba biti na vseh področjih tako skromen.
Ti si velika virtualna smet.
Je pa tudi povsem jasno kaj Lepolaska cele dneve tu počne na MON-u. Počne tole. Ljubi preprostost. Najprej si o človeku izmisli, dobesedno iz riti potegne nekaj preprostega: bajsa, krava, narcis, mamin sinko, smet, bednik, fukfehtar, trapa, itd… Preprostost, ki je na meji rasizma. Potem se pa na vse pretege trudi kako bi to namišljeno preprostost na nek malce kompliciran način užalila. To je čisto vse, ampak čisto vse kar dela. To ji je “flash v življenju”, kot bi rekel Klemen Klemen.
Tako, da se kar potrudi in izvleci še eno tako, najboljšo, samo zame. Začelo se bo pa itak na en in isti način, z “Ti si…..”, z nekim “ti”, tako kot zmeraj.
Pač ljubiteljica osebnih zaimkov, ki se vedno začnejo in končajo s ti, tebi, tebe, tvoj, v dvojini in množini pa z vama, vam, njih, itd… Nikoli pa pri jaz in pri sebi. Če bi taki osebi pokazal ogledalo, bi špegel počil, ona bi se pa po vsej logiki morala zabrisat v prepad.
A še kar drkaš NAME? Vem, da bi ga od vseh na svetu, najraje MENI vtaknil. PRI SEBI vem, da sem te od vseh tukaj najbolj znervirala, ker veš, da sem JAZ nedosegljiva.
No, a vidiš, da MI gre.
Bravo. Pozabil sem dodati, ko pa o sebi kaj napiše, je pa to brez izjeme kaka neumna bahaška traparija, še najraje to, da jo drugi hočemo nategnit. Klasika. Oz. ne le klasika, simptom. Pač znak trpeče, prestrašene in strahopetne osebe, ki najraje pisari o drugih, o sebi pa le bahaške, prozorno obrambne neumnosti v katere morda celo verjame. Za takim obrambnim zidom se mora skrivati na kilotone gnilobe in tudi bolečine, ne more biti drugače. Nekaterim je bilo v življenju pač (pre)težko in česa drugega ne bodo nikoli zmogli. Revčki in revice, ki bodo za vekomaj obtičali kjer so, a vse druge točno tega obtoževali. Hja, šlo bo, dokler bo šlo.
Lepo si se opisal 🙂
Pač tisti, ki mu me gre, si ti. Ne moreš dobit službe, ne moreš dobit ženske. Ne zmoreš samokontrole, ne moreš mi nehat obsesivno odgovarjat. Medtem ko drugi delamo 3/4 dneva, ti jokaš po forumu od jutra do večera in ugotavljaš kako so drugi tukaj 24/7 :))))) skratka, ne moreš nič.
Stoprocentno nekompetenten.
Forum je zaprt za komentiranje.