Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZAHVALA forumašem od Borisa

ZAHVALA forumašem od Borisa

Daj ne bodi tak buteljček, no 🙂
Pri vsej načitanosti je to vse kar zmoreš? Ponovit tisto, kar je nekdo 5 minut nazaj napisal tebi? Se pri 35-ih greš še vedno tiste igrice iz vrtca: moj oči je bolj močan, ne moj, ne moj, ne moj…?

Evo, ti dovolim da imaš preostanek večera fraj (in še celo noč – kavsal itak ne boš), da se nekaj originalnega domisliš in me jutri opišeš s svojimi besedami.
Za domačo nalogo.

Tečnoba in praznina med nogami sta nas spet pripeljali do 100-tke

Majkemi Boris, res si zatežen. Takole kot Lepolaska dela, dela vsaka ženska bolj ali manj – preskuša ali se boš zlomil in cmeril kot majhen froc. In ti si pogrnil na celi črti, samo nisem pa preštel, kolikokrat že.

Zdaj bo pa (med vrsticami) jok in stok, kako nisi prosil za nasvete, pa kako so vsi ostali nedorasli in primitivni. Res ne bit preveč presenečen, če ti pri ženskah ne gre.

O kako sem zatežeeeeeeeeen

Normalno, večina komentarjev pa je tvojih, ker si velikokrat odgovarjaš kar sam – ko ni nobenega, da bi dovolj hitro odgovarjal.

Iste vrste omejenec kot gekko, napiše “tokrat bom zelo kratek” in sledi 58 bebavih odstavkov, ki jih nihče ne bo bral. :)))) Očitno vam matere, medtem ko so iz vas delale ajnštajna, niso razložile tistega njegovega citata: če ne moreš razložit na enostaven način, potem zadeve ne razumeš dovolj.

Iz tega sledi enostaven zaključek: ne razumete ničisar. Niti nekaj tako enostavnega, kot je kako se pofuka žensko.
[/quote]

Kratek glede na razlago, če bi bil še krajši se bojim, da mentalno zaostale osebe tvojega kova, ne bi dojele in taki pač rabite malo daljši sestavek do iste rešitve. Če bi bila uspešna, bi že v prvih štirih odstavkih dojela, tako pa pač raje troll-aš še naprej.

Verjetno si ob naših komentarjih že čisto mokra. Taka očkova punčka, pač rabi pozornost in hrepeni po podrejenosti, zato pa se nateguje samo s tistimi šefeki, ki jo najbolje spominjajo na očka, problem je le, da “divje” seksa po 1x tedensko, pa še to se majstrom bolj kot ne le kadi kot pri parnih lokomotivah.

Nekako bi še razumel, da take oslarije piše kaka najstnica, ne pa skoraj 10 let starejša ženska. Definitivno pa ne uspešna karieristka. Ti bolj spominjaš na prodajalke v supermarket-ih.

Omenja pa človeka, ki je svoj čas spadal v srednji razred, glede na mesečni prihodek. A ni po tvojih kriterijih luzer? Pa še moški je (Saj jih večina uspešnih moškega spola.). Jebiga, žal se uspešnost včasih ne meri le v financah.

Res je tako. Moški, ki je kradel raziskave svoji ženi, se kasneje ločil, nato kavsal s svojo sestrično in bojda pretepal ženske, zame ni merilo uspeha ne glede na to, kako visok inteligenčni količnik ima. Moški, ki si sam niti vezalk ne zna zavezat, je zame pač luzer.

Hec je v tem, da si vi (in vaše mame) samo domišljate, da ste ajnštajni – poleg tega da ste resnično nesposobni samostojnega preživetja (tako kot ajnštajn), ste tudi zabiti in od vas ne bo novih odkritij ali prelomnih znanstvenih člankov. In smo spet na Borisovi dedukciji – ker imam 50% lastnosti od ajnštajna, sem napol genij.

In smo spet pri primerjavah na napačnem koncu – pri vas o pameti ni niti sledu :))))

Ženske so pa vse nedolžne in popolne, seveda samo moški imamo ta “sindrom”. Ampak zanimivo pa je, da punčare padate ravno na te vrste moških. No, nekateri padajo tudi na isti spol.

Nesmiselno se je prerekati. Raje preberite še kake druge tematike, kadar recimo moškemu ni do seksa ipd., da ne boste mislile, da je stvar iz druge strani kaj lažja. Ampak neumni si stvar vedno zakomplicirajo, tam kjer ni potrebe.

Borisu prav nič ne manjka, pač ni imel sreče s tistimi nekaj pristopi, pa pač malo frustrira, ampak bo že preživel, je menda bolj dojemljiv, za razliko od princeske L. ;-). Nekateri se v življenju še kaj naučijo, določeni pa samo pametujejo, so preveč trmasti.

Ta forum resno potrebuje moderatorje, ker vas lepolaska trola z vseh koncev in krajev in je, kot je zadnjič nekdo omenil, vse skupaj res podobno živalskemu vrtu. Da pa pri tem še uživa skoraj toliko kot pri kavsu, ji pa omogočate prav vi, ki na njene nezrele odgovore besno (in brezplodno) odgovarjate, ta se pa tačas smeji, ker je itak na anonimnem portalu.

Meni je zabavno, da jih ena sama bejba/tip j.ebe v zdrav mozak, pa kar ne popustijo. Kot kuzlica pred psi na ketni. Na vsak način bi jo radi podrli, vsaj v figurativnem smislu. Ne kapirajo, da ženske ne moreš premagat z jezikom (mogoče tam doli), psihoanalizo in podobnih s.ranjem.
In hvala, da nihče nič ne briše, ni boljše zabave, kot vsake toliko časa prebrat kakšen umotvor kužijev.

Lepolasko sem v grobem že pogruntal. Gre za nasilno osebo iz tako ali drugače nasilnega, neprijetnega okolja, oz. primarne družine. Zato nasilno komunikacijo ne le obvlada, ampak se v njej počuti edino zares varno in doma. Vse drugo jo pa bega in straši. Gre za ubogo, skrivaško, po svoje prestrašeno osebo, ki je verbalno nasilna, lažniva in vzvišena. Po svoje me pa taki nasilni in zaprti ljudje, intrigirajo. Ne zavedajo se, da se skozi svoje (verbalno) kakanje kljub vsemu razkrivajo. Se pa strinjam, na moderiranem predelu tako divjaštvo ne bi imelo nobenega mesta. Ampak tja itak ne bo šla, ker nima kaj pametnega dodati h katerikoli debati. Ne vem, zgleda da je res tako uboga.

Komentatorji smo lahko samo veseli, da nismo na njenem mestu, ne bi bil za 2 minuti v koži tako poškodovane osebe, trpeče osebe, ki je dala v življenju skozi takšen drek kot ga je. Sranje za katereo sem vesel, da sem se mu izognil. No, ne v celoti, ta drek zdaj potuje skozi njo, ampak to ni dobesedno nič v primerjavi s primarnim sranjem. Zadnjič sem ji napisal, da je bolj podobna laboratorijski podgani na kateri so eksperimentirali, kot pa vzgojenemu človeku v pravem pomenu besede. Kruto kot zveni, sem pomojem kar zadel.

To je torej bolj pomilovanja, kot pa smeha vredna oseba. Tega pomojem marsikdo še ni ugotovil.

Saj mi je skoraj žal, da prekinjam tvoje monologe, ampak če bi ti, kot blazno odprt in psihično stabilen (kao) moški imel vsaj malo pojma o ženskah ali odnosih, bi bil izkupiček vseh tvojih treh zmenkov v lajfu (vsaj) trije fuki. Ne pa rezanje žil, pogovarjanje s samim sabo in odpovedanje zmenkom, ker si naumil, da ženskam možgani odmirajo.

Kompetentni moški pač tudi v “teh groznih časih” nimajo problemov, ko ga je treba namočit. To se pokaže najkasneje v študentskih letih: tapravi sposobni fantje hvatajo 10-ke na faksih in kavsajo vsak drugi dan, medtem ko se luzerji tvojega kova le slinite in sami sebe prepričujete, da ne seksate zato, ker ste “predani študiju” in upate, da boste nekoč do 45-ega le izgubili nedolžnost… veliko sreče.

Mah na take brezvezne načine obdeluješ vse tipe, ker pišeš na en in isti način, ker smo itak “vsi isti” in “vse veš”. Ne, sama v glavnem na vse gledaš iz enega in istega zornega kota. 10-ka zate. V študentskih časih so bila pa obdobja, ko sem kavsal celo vsak dan, ne vsak drug dan. Desetk je bilo pa resda manj. Tako, da hvala za lepe želje po sreči.

Drkanje žal ne šteje kot “vsakodnevno kavsanje”. Da si bil tudi kot študent nesposoben, je pa itak jasno, zato je tudi bilo “predan študiju” v navednicah.

Sicer pa, kot po naročilu:

Več: kako nesposobneži igrajo košarko.

Lepolaske ne bi pokavsal niti pijan na študentski izmenjavi. Vsekakor bi si ga raje drkal, to pa priznam. Tko, za občutek kdaj se v študentskem obdobju praviloma najbolj kavsa in kam ona spada. Ker nima občutka ne za eno, ne za drugo.

http://siol.net/siol-plus/kolumne/teoretiki-zivljenja-426631

Bravo, sploh zadnji odstavek.

To bi bilo nekaj podobnega, kot če bi naredil silo oni z zakrivljenimi rogi na travniku, njene sorodnice po duši. 😀
https://www.youtube.com/watch?v=c8qw8dmC5-0
Ampak s to razliko ,da pri tej ne bi tvegal ne sifilisa, ne gonoreje in ne klamidije. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj… vsak opisuje, kar pozna. Drugega kot parkljarjev ko kopitarjev vam ne uspe pofukat – vse zbeži na drevo.

Uboge živalice.

sej ne boš doumelo komentarja – ga bo pa lasata☺
res je – lasato gleda ku.rc od znotraj .. ti pa svojega od zunaj ☺

Tako je, fukat je luštno, sam da to ugotoviš, moraš najprej eno prepričat, da ti da noge narazen…

kdaj pa kje – predlagaj ♥

kdaj pa kje – predlagaj ♥[/quote]
Podčrtan del ti manjka 😛

Ženske imajo moč in zmožnost kultiviranja moških, ampak nekaterim res ne gre najbolje. Seveda smo potem mi preveliki “idioti” 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close