Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zahvala mala :)

zahvala mala :)

Vsem , ki ste se oglasili na Venotovi temi ..iskrena hvala ..tudi v njegovem imenu . Pa še od mene hvala :)) .
Namreč , včasih človek dejansko zapade v obup zaradi nastalega problema , o njem ravno zaradi takega kot je ne more govoriti z nikomur , in evo…se rabi nasvet .
Hvala tudi tebi ” prijatelj ” je res ljubezen ja drugo sonce…..hvala tebi Sonček , da si si vzela čas….Jani ti pa tako vedno v kakšnem stavku poveš nekaj kar me povsem spravi v razmišljanje **…

Vidiš, dream_on, jaz sem te razočarala,
vem, ne morem si pomagati, ne najdem
časa. Sem mu odgovorjala, oja, sem, na
wordu sem pisala … pa nisem oddala….
ne vem zakaj… nekaj me je zadržalo. Morda
pa vseeno nekoč …. ne vem? Verjamem, da
je bilo to, da sem bila ustavljena pri tem tudi
nekoga želja in volja in da tudi to nekaj pomeni.
Ko bom pripravljena, ostaja še vedno ……….

Sorry, nisem izpolnila pričakovanj, kot tolikokrat v svojem lastnem življenju tudi ne …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči !
Vse to je le življenje…so zgodbe ja , ki jih piše življenje .
Pa se verjetno marsikdo vpraša , ja kaj ji pa je ženski neumni , da se ukvarja z problemi drugih..

Vendar je to tako…
V mojem življenju mi je dano nekaj , kar cenim . To je , da znam izbirati prijatelje , da imam srečo , da tuki ne kiksnem :))

V venovem primeru je to tako . Jaz imam vas , on nikogar na katerega se lahko obrne . Verjamem pa , da je takih zgodb veliko , takih travm , ki ljudem ne dajo spati..še veliko več..
Če rečeva takole , da on ni neka barabca , da je zelo čustven človek kot moški vseeno pošten in iskren ( če bi poznali bolj njegovo zgodbo doma ) bi nam bilo vsem lažje pisati in talati nasvete . Tako pa je..kot je…

Nobene pravice nimam od vas zahtevati , da pišete svoja mnenja …bila je le moja prošnja in želja , da se se vidi čimveč mnenj..

Tudi jaz sama nisem vedela kaj naj mu rečem…
pa mislim o tem…

Naj bo kakorkoli že , ko bi le lahko bile odločitve lažje…
vsak pa zase najboj dobro ve , tako tudi nesrečnež iz tistega posta..

Draga moja…za prijatelje…si je treba cas uzet in pika! Cmoka in objemček…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close