Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zahvala za 50. let…

Zahvala za 50. let…

kam pogledat kaj napisat “kratkega” kot zahvala za udeležbo na 50. letnici..

lp
A.

Ne vem, kje bi našla kašno zahvalo, a če bi se jaz dobro počutila v družbi na tem praznovanju, bi napisala nekako takole:

…………….
Spoštovani prijatelj/ica,

Rojstvo mi je dalo življenje, svojce, sorodnike, čas pa mi je na pot pripeljal tudi polno znancev in prijateljev… ljudi, ki so hodili z menoj na tej poti v dobrem in tudi v manj dobrem.

Zato se želim ob tej priložnosti iskreno zahvaliti vsem, s katerimi smo skupaj proslavili srečanje z Abrahamom, vsem, s katerimi smo obujali spomine, nazdravljali novemu obdobju življenja in poskrbeli za to, da nam je ob skupnem druženju čas za hipec obstal, da smo se lahko v njem spet našli. Iskreha hvala za vso vašo pozornost in spoloh za to, da ste in da ste bili z menoj.
…..

Morda ti bo to v pomoč.

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Oooo kako lepo si napisala!

Hvala Marija in ne zameri, ker bom še jaz to uporabila za Mojo MaMi.

Lep dan in velikooo sončka,
Kaja

Nimam kaj zamerit, kar je objavljeno tu gori, je javno in lahko uporabi vsak, le z razumom je treba vse uporabiti.

Lep dan.

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

New Report

Close