zahvala
Spoštovana ga. Nada!
Dolgo se nisem javila, pa je sedaj že skrajni čas, da opišem izkušnje. Sem tisto mlado dekle, ki ste ji od samega začetka svetovali vse osnove: o čiščenju kože, kremah, ličenju, pudrih… In res sem šla v nabavo!
V Avstriji sem v lekarni nakupila za ogromno denarja vse naslednje proizvode: čistilni gel, tonik, kremo S1, ker imam pa mešan tip kože sem vzela še njihovo kombinacijo za mastno kožo in mozoljčke: Normaderm gel in kremo. Zraven sem kupila še peeling in vlažilno masko. Zvečer si umijem obraz s čistilnim gelom in nanesem tonik in kremo za mozoljčke, zjutraj tonik in kremo. 1x tedensko si dajem masko, pred tem peeling. Sedaj bom peeling uporabljala le 1x mesečno. No, moja lepa izkušnja, pravzaprav dve: prodajalka me je popolnoma obogatila zaradi ogromnega nakupa (nabavila sem podobne reči še za sestri) z raznimi Vichyevimi izdelki, toaletnimi torbicami, milijoni testrejev…Sem bila čisto navdušena. Čeprav so bile cene podobne našim sem s povratno takso in njeno prijaznostjo postala njena zvesta nakupovalka. ;))
No, še lepša pa je moja izkušnja po uporabi vseh vaših nasvetov in teh proizvodov. Koža se sveti od zadovoljstva in nahranjenosti. No, ja priznam, da imam še mozoljčke po vratu in kakšen ogrček na nosu, a kdo tega nima ;))
In to ni bilo vse. Nakupila sem tudi priporočene Isa Dorine izdelke: puder Sheer to cover, pa transparentnega, pa senčila v pastelnih barvah.. Draga moja, to je naravnost krasno! Počutim se prerojeno, kot levitev iz grdega račka v laboda! In moj deček je reagiral: pa saj si ratala prava ženska iz moje male punčke ;)))
Veste, nikoli nisem imela denarja za podobne reči, sedaj sem dala nekaj 10.000 SIT za vse te reči in sem prav zadovoljna. Pa še trajalo bo!
Sicer priznam, da sem še tako, malo, v povojih. Najprej sem rabila kak mesec, da sem očistila kožo in se navadila tiste reči uporabljati. Vaše pudre in senčila sem dala malkrat gor, zato sedaj počasi prehajam v to fazo. In komaj čakam, kakšne finte se naučim ob odkrivanju svojega obraza.
In Vaši napotki mi bodo ob tem v veliko pomoč. Nikoli mi mami ni pokazala, kako uporabljati kozmetiko, da postaneš ti še bolj TI, ženska še bolj Ženska, saj je tudi ona ni. Nimam starejše sestre, ki bi mi svetovala. Denarja nisem imela za salone in osebna svetovanja. Zato mi je tala vaša pomoč v izredno korist.
Najlepša hvala. Zame ste odigrali pravo vloge tiste dame, ki pomaga dekletu prekositi samo sebe. Ga. Nada, zelo sem Vam hvalažna.
Uživajte v svojem poklicu in v tem, kar ste.
Srečno!
Vam vdana srečna Pia
Lep pozdrav!
Veseli me, da lahko pomagam s svojimi nasveti, še lepše pa je, da nasvete tudi upoštevate.
S svojo zahvalo ste mi polepšala dan, obenem pa je tudi motivacija pri delu.
Veseli me, da ste postala uporabnica kozmetičnih proizvodov. Make-up ni samo maska, s katero želimo polepšati izgled, je korak k samozavesti. Pa tako malo je potrebno!!!
Upam, da boste s to zahvalo in s svojimi občutki navdušila tudi druge uporabnice.
Hvala za zaupanje in prijetno ličenje!
V primeru kakršnihkoli vprašanj sem vam na voljo!
Lp Nada