Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka zahvale

zahvale

Pozdravljene-/i!

Zanima me, če ima katera izmed vas kakšno lepo besedilo za zahvale, ki bi jih rada z bodočim poslala svatom. sem že gledala mal po knjigah, ampak je vse tako dolgo, globoko …

Hvala vam in lep poročni dan vsem, ki se nameravate poročiti, M!

jaz mislim da morajo zahvale biti osebne..za vsakega posebaj napisane in navezovat se morjo na darilo, ko da njbolj da vzameš svinčnik vroke in napišeš kar čutiš…bodi iskrena pa je 🙂

Jaz imam zahvale narejene, samo še poslati jih moram.
Ti bom v ponedeljek napisala besedilo, ker ga imam doma.

Lep Vikend.

Urša

Urša, a mi lahko prosim pošlješ besedilo, ki si mi ga obljubila. Hvala in lp Manca!

Manca, oprosti, ampak sem besedilo pozabila doma, sedaj sem pa v službi.
Ti ga bom poslala jutri zjutraj.

Urša

A mi lahko pošlješ besedilo, lepo prosim. Hvala, M!

Manca, upam, da nisi jezna in da še nisi obupala nad mano.
Ta vikend sva bila z možem na morju in sem čisto pozabila na zahvale.
Glej, obljubim, da ti to sporočim danes popoldan, ali najkasneje jutri dopoldan.

Ne bodi jezna prosim.

Urša

Sej nism jezna, ampk rada bi vidla, kako ste druge napisale zahvale, itak jih mislm mal po svoje prilagodit. Ampk te vseen prosm, če mi pošlješ besedilo.
Hvala in lp M!

Dej poglej malo na začetek obstoja tega foruma je bilo dosti napisanih, jaz sem si enga od tistih izbrala.

Anja

Manca, dobiš besedilo danes popoldan.

Lp Urša

Popoldne je mimo, Urša je pa spet pozabila name, smrk smrk …

Nisem. Bom ti to poslala jutri dopoldan

Urša, mislim da se ti že norca delaš iz Mance. Če si res tako pozabljiva si daj opomnik v telefon!

Upam da nimam prav!

Lep sončen dan!

Nimaš prav.

Nič se ne delam norca.

Stvar je taka, pred mesecem in pol sva se poročila in se preselila v spodnje nadstropje hiše mojih staršev.

Jaz zahval še nisem poslala in jih imam spravljene še pri mami, vsak dan sem tako malo doma, ker imam sedaj po daljši odsotnosti v službi ogromno dela, tako da takrat ko sem doma se posvečam možu in kuhinjskim opravilom, tako da pozabim prebrati zahvalo in si jo prepisati.

Računalnik imam samo v službi, takrat ko to berem in se spomnem, pa nimam zahval pri sebi.

Obljubim, da jih bo dobila vsekakor danes.

Lp Urša

Evo Manca končno zahvalo:

Zahvaljujeva se vam za vse lepe misli in želje
ter vso pozornost, ki ste nama jo
izkazali ob najini poroki

žensko ime & moško ime
datum poroke

Zahvale sva dala delati. Spodaj je bordo karton, pol pa pavz papir in na njem je napisana zahvala z bordo črkami. Na karton (pod pavz bova nalimala najino poročno sliko. Na sliki pa bo tale napis.

Upam, da ti bo kaj pomagalo.

Lp Urša

Manca,

če nisem prepozna ti napišem svoje:

Veseli naju, da ste s svojo prisotnostjo polepšali najin poročni dan.

imeni

priložene fotografije (2-3), v barvni kuverti, lastnoročno napisano s srebrnim flumastrom na kartonček , ki sem ga cikcakasto obrezala.

Zelo enostavno, vendar tudi zelo osebno.

Lep pozdrav.

New Report

Close