Zaj…. dan !
Tko ti bom povedal.Skozi življenje sem probal že vse sorte.
Sem se tudi kregal, pa sva se potem počla na smert, si zmetala v faco
vse živo, potem je bil pa @!#$. Zdej v drugo sem to taktiko opustil, samo tud ona ni tko jezljiva in se da kar pomenit na lep način.
Hejla..hejlo…..
Kaj se boste kregal..brezveze…Jest bi se pa samo lubčkala..cmok cmok cmoooooookkk..cmok cmok cmok…
mam enga velikega pstuha doma,ki sam čaka da bi se kregal..pa se mu nasmejem in rečem jok brate odpade..nisi na pravem naslovu! Odjahaj z mene in odkljusaj naprej…
kaj se to pravi..Vreme je lepo…komaj čakam..da bo dežek..Potem pa dežnikec..in cop cop..okol jezerčka..wauuu…da mi je še srečat kakega mmmmmm..koj sprobam tisto..poljubi me v dežju…na mokre ustnice…..jao jao…
Tako, sita sem vsega, kot mravlinčje juhe,
zdaj pa sem se odločila popiz…………….ti!
In zdaj pozor:
kaj misliš ti, da si, a, da se bomo kar kregal,
ko boš ti to rekla, a, da bomo kar piz……….li,
ko se bo tebi piz……….. Prav! Zdej te nadiram,
pazi: aj u rojstni kraj, zdej, takoj, te je glih za
eno prov, da boš lahko šla, mravljinec priščipnjeni, ko me tako jezi ta tvoja 0-kilaža, jaz pa moram vse to, kar visi na meni, skozi s sabo vlačit, pa me jezi to, da si ti tako lepa, jaz pa kot ….. ma kaj, piz…… kaj ti čem govorit, ko sama veš, kakšna sem. In me jezi, ker so me nadrli, zdaj se bom pa jaz
kar nad tabo znesla…….. pa če se ti da, vrni s potenco, da bomo videli, kako se lahko fejst babe med sabo skregajo, lase pulijo, z nohti praskajo, z jeziki režejo.
Ajde, vrni zdaj, pismo rosno, da ne bom čisto iz glajzov skočila, dejmo zdej, važička, kje si zdej! Napiz……. če se upaš, daj no!
Sem pravkar stolkla eno veliko skala, lahko zdaj zdrobim še tebe, če hočeš, daj, pokaži pesti, ti mrcina mala!
Heh, heh, heh, a je bilo dobro! Hitro s komentarji na dan!