Zaj…. dan !
Ej Nikitka..hudirja da je res sramežljiv..lej..kak jo je podurhal..Ampak men je pa tolk všeč..hihihihi k je tolk sramežljiv..pismo..ej moram pazit! Se bom še zalubla…pol bo pa hudič! hihihi
Hja Brusko je sigurn v elementu nogometa..
Tristo sračkotov in en zvezdni zahi, Marici berem tvoje poste in se cudim… In se enkrat spet berem, pa se se bolj cudim… Danes pises, kot da si mal ta pristnega močeradovca srknila.. Vem, da nas hoces spraviti v dobro voljo!!!!…
Problem je v tem, ker tako prepricljivo pises, kot da se vse ze res dogaja… Orka dus, hiter dokoncaj ta scenarij in poslji na TV.. Sem siguren, da ni urednika, ki ne bi take izvirne domace drame posnel… Dober, da poznam odnos med tabo in in tisto, ki bi jo tako strokovno zmerjala in tepla, pa se zato ne sekiram.. Mal pa me le skrbi, kaj si pa neuki nakjucni spremljevalci foruma o tebi po vsem tem mislijo…Hehehe, to pa kar sama presodi… Se dober, da imamo Tjavendan… uf, kako si se izpuhala!!!
Ne zameri, samo ce bi si vsi tako razdajali ljubezen, bi nam je kaj malo ostalo…
Nikitka, zasluzis najvisjo oceno iz iznajdljivosti… Iznajdljivost smo imeli nekoc v agresorski JNA za najvecjo vrlino!
Ves, moj Bin je nocoj spet v travi nasel ježa.. Ta se je samoobrambno zvil v žogo in rezultat je, da ima Bin, ki je se mlad in nima izkusenj, sedaj otekel smrcek in popikani taci.. Hehe, ce bi ga polul, bi jež mislil, da dezuje in bi … ha, kdo ve?