Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti zajamcena placa

zajamcena placa

lep pozrav…zanima me zajamcena placa je 237,,,je to neto ali bruto,kajti imam sodno izterjatev in sem dobila nakazane place 185e,,,,,,ne da se izmikam poravnava,,,,ampak saj niti za prezivetje ni….hvala za odgovor

Brutto zajamčena plača za september 09 znaša 237,73 €, kar pomeni 185,19 € netto.

Nakazani znesek je res nizek,
vendar zelo težko ocenjujem,
ker ne poznam podatka o višini vaše plače,
drugih morebitnih odtegljajih od plače (npr. morebitni krediti, itd.) in
o višini zneska iz naslova sodne izvršbe, ki jo omenjate.

_____________________________ ODVETNICA HELENA PRIMOŽIČ TAVČARJEVA ULICA 1, 1000 LJUBLJANA

…..sodna..iztrjatev je 4.780.00………….mesecna placa mi je 510 e neto,,ali kak mesec manj z dodatki vred,,,torej ze tretji mesec sem dobila nakazane place 185 e…nimam kredita,niti drugih odtrglajev,,,,to mi ni niti za najemnino stanovanja,,,zivim sama,nimam niti stalnega prebivalisca.te tezave ne morem resiti,torej mi ne pripada niti kaka socialna pomoc.

Minimalno plačo dobite izplačano zaradi izvršbe oz. vašega dolga, ki se poplačuje preko sodne izvršbe.

Delodajalec je dolžan izvrševati sklepe sodišča in vam odtegniti zneske za poplačilo dolga.

_____________________________ ODVETNICA HELENA PRIMOŽIČ TAVČARJEVA ULICA 1, 1000 LJUBLJANA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close