zajčeeeeeeeeeeeeek……..
………..Jani moj, saj sem jo. Ravnokar jo je odpihnil veter :)))
Lepo popoldne bo danes, a ne ? A že dva dni je minilo, bemti kako mi je šel čas….tako lepa je bila deteljica, pa dišala je tako lepo.
Heheh….štiriperesni cmok ! Koliko lepih stvari je na svetu .
zajček ti pošilja sončen popoldanski cmok obsijan z mavrico :)))veš kako zelo prijeten je ….
Zajček moj mili, naj te tesno tesno objamem, naj
ti bitje mojega srca pove, kako veselo je, ker so te
moje oči spet uzrle tukaj. Odpočij si, dekle drago,
odpočij. In potem zaorji njivo veselja in radosti z nami,
zaorji globoko brazdo ….. in pusti za seboj vzklilo seme
vsega dobrega, kar si sposobna posejati med nas!
Nikar tečnosti, zajček, nikar! Včasih je izrečeno težko
uloviti v stisnjeno pest in obdržati, da ………
Utrujena si, močno, jaz pa ti ponudim zgolj kavč, blazino
in moje roke in srce, da te pocrkljajo….. in da s v sanjah
odpraviva na pot ……..
Zdajle je že bolje. Oj, Mariči kako hvaležen ti je zajček za crkljanje tisti večer. Ko bi ti vedela, kako so mi začele učke skup lesti, kako prijeten sen se me je loteval, bil je pravi trenutek. Še danes ne vem kako si vedela, kako si najdla pravi moment. Ampak najdla si ga in iskrena hvala zanj. Verjela ali ne, ne bom pozabila , ker enostavno se takih stvari ne pozabi.
Cmočka od zajčka !
Veš kaj Jani. Glej, na koncu ti vedno za družbo ostane le nekdo. Vedno en in isti zajček ! :))))))))))))))))))
No, to si je pa treba zapomnit ! Eh, še malo potrpi, pa bo kazalec na uri kazal osem. Saj greš takrat domov, a ne ? Saj zajček bi šel s teboj , samo kako bi pa zgledal da vlačiš zajčke domov ?
Na vraga spet nama bo strlo ordinacijo. Ta toča nesramna :))))))
Zdaj me skrbi za dr. B !
Nć, ordinacija ostaja zaprta, grem gledat kje je moja stanovska kolegica . Pri meni je dež ponehal, čaki grem pogledat..ja nehal je.:))))))))
cmoke moje in od barbare nazaj ( saj veš imam njeno dovoljenje, da pišem tudi v njenem imenu, še pomniš ? :))))))
No glede ordinacije se strinjam, ker mislim, da smo prvi tretma domenili šele enkrat na zimo, torej če ni zame.. pol nej tud za druge ne bo 🙂 Cmoke sprejmem, tako tvoje kot Barbarine… hmmmmmmmm :)) uh.. kako so cmokasti… mmmmmmmmm :)))) no vračam obema 🙂 Lepo jutro obema mojima dohtarcama in čim manj…. slbega vremena 🙂
Jani je bil obveščen o neverjetno dolgem… točanju :)))))))