Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zajčeeeeeeeeeeeeek……..

zajčeeeeeeeeeeeeek……..

hahahahaha, če zame ni tud za druge…….:))))))))))))))))))))))))
Uh Jani ne, pred zimo bova odprli ordinacijo . Zdajle se samo odpočijeva, pol pa začneva s polno paro. Se bo kar kadil, imava zdaj po udeležbi na simpoziju polno novih idej ( po vsakem tretmanu, en teden ne prideš k sebi ) ampak pomaga pa le :))))))))))))))))))))

no sje men prov paše, da cel teden ne pridem k… meni 😉 Tretma mora bit… orenk.. al pa n’č :)))

Spet ste zgodni. Saj nerada vpadam v pogovore,pa sem se spomnila,da nimam svojega dohtarja,ker ze 12 let nisem nikjer bila. Hilfe !
Al moram na bolj resen forum?

n’č ne vpadaš :))) tud jest sem bil dolg cajta brez dohtarja, no ko sem se zasidral tuki gor.. so hit padli prvi predlogi in zdej mam kar dve dohtarce… Dr. Z in Dr. B. In ko je potrebno ukrepati… one dve to naredita hitro in z občutkom…. en špinel in ponavd sem pol čist kul :)))))

Dobro jutro niobi in lep dan.

Oprosti,kej je tu “spinel”? U slovarju ga ni. Hvala,ti mi pa res pomagas.
Cist resn mislem !
Hm,a tako, pol se moram mal tlelele po dohtarjeh ozreti.
Ne,ne sej ga se ne rabim tako nujno.
Enga medenjacka zate.

Ja, tale dedec kako mu je že ime, Hypokrat je rekel da moramo dohtarji zdravit z uspešnim koncem :)))))))))
No, z Barbi se tega drživa ko pijanec plota . Upora, oporekanja in ostalih neslanosti ne dovoliva, in ker sva the best, je zadnja beseda. vedno in povsod …najina !! :)))))))))

No tkole… poznaš Mlakarjevo… od Iztoka Mlakarja…. Mario Špinel? No.. če ne nej ti povem.. čist potihem.. da špinel je čist en navaden čik.. cigarjet… na zunej, znotrej je pa travca :)))) tista.. taprava.. k zna fulll… prbit :)))

Rastla je rastla travica zelena.. po njoj se šeta dušca zakajena :)))))

Hvala!
Seveda poznam Mlakarja,se kasete imam njegove,pa sem bila v dilemi….kdo bi si mislil,da vidva zares o pravih pravcatih spinelih…
Ja,tiste pa poznam ! Hm,od vaju bi pricakovala,da vidva to o kakih tabletah,etru…
Jaz bi sla po gobe !

Nič več, TKO !
tko lepo je zajček napisal, pa odgovora ni dobil in je sedaj nastala nova situacija ! Tko!

Uh, je danes zajček divji .

OJOJ! res je zajcek tako lepo napisal, jaz pa sele danes berem, ko je zajcek ze divji…
Bolj je zajcek tovrstno divji, raje ga jezek ima!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Ti si moj LUMP!

New Report

Close