Zajček se je strgal s ketne…
… in tam na “srednjih” preganja ubogega hudiča !
Čebelica – tudi zate je prišel čas , ko se boš morala sprijaznit z dejstvom , da nad zajcem ne moreš več imet monopola !
Vsi smo že dali taka razočaranja skoz in če ti bo pretežko – evo nudim ti ramico !
Nikitka vabi vrageca sem k nam , da nam zajec ne bo bezljal okoli
O, ti bogca!!! Alora, zmeraj predem prekasno! Samo malo me ni in se ze razkropite naokrog …….! Kaj pa ce je Vrag, kdo izmed nas??? In ga zajcek samo preiskusa; saj je on vrhovni strateg, ali tudi to ni vec?
Samo, smem vprasat; sefica, kaj si pa ti tam delala? A, si kot fol konfete iskala,al si morda zajcka spijonirala?
Bemti, ježek, če jo kdo upihne, pol si to pa ziher
ti! Ja, tko bo, Nikitka je baje tudi krtka odkrila, to
bo, špijunaža, špijunaža. Nikitka, dej, hitr na dan
z ugotovitvami!
M.
Hm hm nisem vsega brala je too much.Malo sem bila odsotna,na pa se je nabralo dosti popoldanskega branja.Zdejle šibam se okol jezera..potem pa upam,da se prebijem še čez vse tole pisanje…
Zajček,kaj ga siraš?
Aja sem vidla tudi da ste krtka prdelali..uh oh!!
Kar misli si, dragi ježek, jo je danes res sam vrag
zagrabil? Ne bo nič, bomo videli, če se nam bo vsaj
popoldan kaj pridružil, tale naš zajček! Drugače pa –
adije Matije!
Se beriamo!
Mariči
Ma, klinc, jaz tam ne grem vec niti gledat, ker vse dvojno vidim, pa castana rec nisem pokusil niti kaple alkohola.
Prebrat tako ne morem, sem sam pogledal kdo pise in vidim bemti, dve zdajsnji sefici, dva prejsnja zajcka, pa ta prejsnja muca, pa Jaka in Jaka1 zdajsnja Lili, kdo ve, kdo se!!! Eni z malim, drugi z velkim, vsem pa ocitno fejst dolgcajt! Pa ne ves, a so al niso original, al so plagiati… Samo ocitno vsem pase…, pra je tako, zato so forumi!!!