zajčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
… evo kr tuki, ker je una tema tam doli že … daaaaaaaaaaaleč 🙂
ja … tkole je … ananas mi ful paše …. tudi dateljni … sirček … hja … kaj vem … ponavadi parmezana v kosih glih ne jem … ne vem kaj mi je bilo takrat … mogoč ima pa res mojzes kaj pri tem …. :))))))))))
zdej … tkole je … povejte … kdaj, kako, kje, zakaj :))) pa se dogovorimo … B. je vedno za :))
…. lubijaaaaaaa vsem skupaj in vsakemu posebej !!!!
…. pa ne ga srat z negativno energijo tuki nooooooooooo !!!!! … kje je pa pozivit vajbrejšan aaaa???? kje?
ful lepo se mejte pa nočko čist vsem 🙂
papa !!!
vaša B.
Barbi moja , moja…
Zdej bom pridna , obljubim sam še tole čveknem ( veliko več vem , kot si kdo misli pa zato)..samo še rabim par …
tkole..
oh, kak blažev žegen tebe videt tlele…:)))))*********
ananas
datelni
sir ( ma je bil parmezan menda madona haha ) na tak način kot sva ga jedle midve ga tud jest ne jem običajno no:))))))))))))))))))))))))))))))
kaj ti je blo ? Ja nč , kaj nej ti pa bo.
Allora , zdej dost čakanja …….akcija.. dan , ura isti plac…pa gremo brez kej dost stokanja. Cajt je !!! Se ti ne zdi , da sem lepo potrpežljivo čakala ?:))
se pokličemo…
LUBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ja pa saj tam je vedno mraz, vedno veje od nekod hud hud mraz! Še v gorah ni tako mrzlo, kot tam v Lublan! Menda, ampak res samo menda …. zaradi megle ??? Lahko pa svoje k mrazu še kej druzga nardi …