Zajčkova oh…. minula noč…
Spektakularen naslov , ki naj bi na prvi pogled vsebova bogve kaj , pa temu seveda ni tako . Žal ! Nočka je bila , tudi je minula ali minila , ampak ej , ma je bil zajček ubogi ):
Skratka Sumamed od treh kapsul , ki naj bi me spravil pokonci ( samo nič ne vem , da bi s mi ležeči kaj lepega dogajalo :)) ( izboljšanja ni )…tole noč sem imela tako noro visoko vročino , da sem imela blodnje 😉 a ja res ….grlo boli…glas spet slab…vse je narobe..
Tale post ne pišem zato , da bi mi vi zdaj pisali nazaj ubogi zajček itd…ne , ne…saj jaz vem da mislite name , samo morala sem tole povedat . Imam res občutek , da me bo pobral ): , pa še toliko je stvari , za katere mi je žal , da jih nisem naredila , torej ne smem še it v nebesa …ali pekel…..
Pekel mi bolj ustreza..sem vajena :))
Ma , me je minila volja do vsega ;))
Saško , zdej me je minilo še tisto a veš , naj bi bila še bolj nora kadar sem bolana , ma je je to narobe anede..
Zdaj spermal S…mah…ne vem..nimam volje..
Obstaja kaj drugega ?
In zdejle bom rekla neki , kar bo marsikoga zarolalo , ponavadi ne govorim tako , ampak mi bo odleglo , navadil me je pa Saško ( ma eden mora biti kriv ) fak ej…..jaz sem vsega sita !
Ej…nehaj no…kaj naj tkole…bom šla jaz tja k Zajčku mojmu…ga bom tko cartala, da bodo bacili takoj iz hiše izgnani in pika…za vekomaj…pa ne me kregat tu, raje mi pomagaj;))!