Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zajčkova transverzala

zajčkova transverzala

… zajček, da ne iščeš… spodi.. evo tuki… uh.. pa tkooooooooo lepo napisano jej jej… da bi človek kar šel…. :)))))

———————————————————————-

Avtor: barbara
Datum: 05-06-03 05:50

uau sonček :))) jaz pa ti želim eno lepo jutro in še lepši sončni dan :)))))

hej Jani … B. je bila v nedeljo v tvoji dolini … zdej ve od kje tolk sonca v tebi …. za tiste ki še ne vejo … tam kjer je doma Jani … je tolk enga sonca na kupu … pa tako zelo lepo :)))) ena velika široka sončna dolina … pa vse rumeno od samih regradovih cvetk, nad temi travniki pa sami hribi … in … dokler tega ne vidiš … mislim … uau Jani … in še enkrat uau … smo šli proti Poreznu … ma nismo prišli do vrha :))) smo pa prišli dovol visoko … da se je čez hrib videl Maričin konec in … še enkrat … UAU … noro lepo 🙂

lep dan čist vsem … B. je še kar pod vtisom 🙂

——————————————————————————————-

bom sestavu eno transverzalo… in potem gremo z enga konca doline na drug konec.. pa nazaj :))))))))))))

O bog, kako sta me osrečila, ti Jani in naša
potovanj željna Barbara. Hvala ji za tako lepe
besede. Da, naš konec je tako čudovito lep,
tako enkratno nepozaben …. polja in travniki,
odeti v rumeno odejico cvetočega regrata, jasnina
neba, milina zraka, veter, ki te boža in poljublja,
sonce, ki te greje in …… mir in spokoj!! Kaj je lahko
še tako lepo …. aha, ljubezen v srcu, da, da. Še to
da ima človek in potem ima …… skoraj vse. Vsega ne
sme imeti, ker človek brez želja ni več pravi človek.

Ja, transverzalo bomo naredili, to, to, tako srečanje
ja! Par ur hoje po gričkih in dolincah, par ur lovljenja
sape in potenja, potem pa šnopčka, dobre hrane,
dobre pijače in najboljše volje ………….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hmm…
Jani ej…

zajček ej.. reci :))))))))))))

sej počas bodo pa pogruntali, kje je najlepši konec sveta :))))

Vauaaaaaaaaau.. kaj se mi dober zdi hehehehehehe :)))

BOM TI :))

.. mail ?!
Imaš nov naslov ?

Nikito nekaj zanima …

čakam :))))

o madonca … a tko nazgodi zjutri sem jest tole sestavljala :)))) pa je res pustilo vse skupaj vtis na meni :)))

Jani ti kr zrihti en izlet … B. bo tam 🙂

Ojla Barbi! jep….izleti so lahko zelo zelo lepi…….je muca tud pisala o enem in bla čist preč,še sedaj ma posledice!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

uh… :))))

……..da je tam kot v raju.

Ene dvakrat sem se peljal mimo….enkrat iz čez Soriško planino na bohinjsko stran, pozimi in v snegu…drugič v podobnih pogojih regratovih cvetk čez tisti prelaz na Primosko stran.

Obakrat so bili užitki neopisljivi, dasiravno bogato plačani s s sopotniškimi otrdelimi členki na rokah od stiskanja ročajev in kljuk na vratih, srčnimi zastoji in aritmijo, drisko, bledičnostjo in “telečjimi” koleni….

Pa sej nisem prehitro vozil, no…..

hahahahaha, ja.. ma Saško ne vozi hitro.. prov tko kot Jani ne :))))))

JAni ve, da je Saškov kon’s prov tako lep, če ne še lepši.. mislim… to bi moral vsak človek videti… Brkinske hribčke in dolince….

New Report

Close