Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zajebane osvajalske tehnike

Zajebane osvajalske tehnike

https://www.youtube.com/watch?v=d4iUUWenfic

To je to resno čtivo v ang. Uči se uči.

Sorry, I have a girlfriend.

Strah te je, da se boš utopil. To ste gama people.

…ko Vaju prebiram ,mi enostavno ne uide “mam tko dobre prijatelje, da sovražnikov sploh ne potrebujem…..”
sicer dober link 🙂
drugače pa mr.kulturni en enostavn in kulturn predlog….ko boš v kopalnci in si spereš obraz se pogledaš v ogledalo, si rečeš ni babe k men nebi dala….pomaga :))))

In potem pride iz kopalnice in že kar prvo tako sreča. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

…upam da ni edini windows ki ga vidi v svet …..:)

A ti se že zbudiš z mislijo o babah ?

In potem pride iz kopalnice in že kar prvo tako sreča. :))[/quote]
In to tvojo mamo. :))

Ofak, ker luzer moraš bit, da greš po netu iskat osvajalske tehnike? :))))

Ofak, ker luzer moraš bit, da greš po netu iskat osvajalske tehnike? :))))[/quote]

No, ne tako, prosim. Jaz 20 let nisem nič vadil in mi je kar pasala osvežitev znanja 😉

Ofak, ker luzer moraš bit, da greš po netu iskat osvajalske tehnike? :))))[/quote]

No, ne tako, prosim. Jaz 20 let nisem nič vadil in mi je kar pasala osvežitev znanja ;)[/quote]

Tako je in “neke babe”, ki tako in tako ne znajo nič najti pravijo:
Ofluzer moraš bit, da greš po netu iskat osvajalske tehnike/i] “

“Ofak, sem zafustrirana, da grem sikat nekomu za brezveze.”

Sploh če upoštevamo da je tu govora o videjih, ki spadajo pod comedy, entertainment.

No, ne tako, prosim. Jaz 20 let nisem nič vadil in mi je kar pasala osvežitev znanja ;)[/quote]

Tako je in “neke babe”, ki tako in tako ne znajo nič najti pravijo:
Ofluzer moraš bit, da greš po netu iskat osvajalske tehnike/i] “[/quote]
Spregledal pa si :))) in pomen sarkazma te izjave, ki je povsem na mestu. Če si nov tukaj, ti ni za zamerit, če pa nisi, pa ti tud noben ne bo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet celi kupi teoretikov.

To pa res ne, to je tvoj 24/7 job.

Nic bat, to je kot bicikel – ko znas, znas. Nic prevec. komplicirat, pa samo v akcijo.

Nic bat, to je kot bicikel – ko znas, znas. Nic prevec. komplicirat, pa samo v akcijo.[/quote]

Ma ja… to itak.
Edini problem, ki ga ta moment imam je, da v bistvu ne vem kam it v akcijo. Po skoraj 20-tih letih druženja v okolju družinskega tipa pač izgubiš kompas. Frendi in frendice imajo večinoma vsi družine pa se mi zdi, da klju temu, da sem jim zaželjena družba, nekako ne spadam tja.
S poročenimi ali kako drugače vezanimi se nočem petljat, imam pa občutek, da samskih in ločenk od 30 do 40 let skoraj ni…
Tko mal čudno je, ko se po ločitvi vse skupaj poleže, na novo zadihaš, se razgledaš pa ti pokrajina nekako ni znana.

Nic bat, to je kot bicikel – ko znas, znas. Nic prevec. komplicirat, pa samo v akcijo.[/quote]

Ma ja… to itak.
Edini problem, ki ga ta moment imam je, da v bistvu ne vem kam it v akcijo. Po skoraj 20-tih letih druženja v okolju družinskega tipa pač izgubiš kompas. Frendi in frendice imajo večinoma vsi družine pa se mi zdi, da klju temu, da sem jim zaželjena družba, nekako ne spadam tja.
S poročenimi ali kako drugače vezanimi se nočem petljat, imam pa občutek, da samskih in ločenk od 30 do 40 let skoraj ni…
Tko mal čudno je, ko se po ločitvi vse skupaj poleže, na novo zadihaš, se razgledaš pa ti pokrajina nekako ni znana.[/quote]
Jap. Ko končate dolgoletno zvezo ostanete brez prijateljev, ker ste večino prostega časa zagonili v družbi svoje partnerke in poslušanju njenih “težavic” To so tiste zveze, ki vas utrdijo, ob katerih doživite preobrazbo, dozorite kot moški in se sprelevite v prave alfa samce….no…..vsaj dokler ne postanete spet samski 🙂

Ma ja… to itak.
Tko mal čudno je, ko se po ločitvi vse skupaj poleže, na novo zadihaš, se razgledaš pa ti pokrajina nekako ni znana.[/quote]
Jap. Ko končate dolgoletno zvezo ostanete brez prijateljev, ker ste večino prostega časa zagonili v družbi svoje partnerke in poslušanju njenih “težavic” To so tiste zveze, ki vas utrdijo, ob katerih doživite preobrazbo, dozorite kot moški in se sprelevite v prave alfa samce….no…..vsaj dokler ne postanete spet samski :)[/quote]
Hočeš rečt, da so potem spet tebi podobni in da jo to nekaj slabega? :))

Ma ja… to itak.
Jap. Ko končate dolgoletno zvezo ostanete brez prijateljev, ker ste večino prostega časa zagonili v družbi svoje partnerke in poslušanju njenih “težavic” To so tiste zveze, ki vas utrdijo, ob katerih doživite preobrazbo, dozorite kot moški in se sprelevite v prave alfa samce….no…..vsaj dokler ne postanete spet samski :)[/quote]

Mah, ti si “malko skrenuo” 🙂
Čas porabljen v službi – drži in mi ni žal, ker imam tudi kaj za pokazat.
Čas porabljen z družino – drži in mi ni žal, imam tudi kaj za pokazat.
Čas porabljen zanjo in zanjo ob in po ločitvi – neprecenljivo.
Rezultat: Tako kot sem rekel, rahlo zarjavel, ampak vaja dela mojstra pa obzorja bo treba malo razširit in družbo tudi.
…ampak, da bi pa ratal tako zahojen, kot se bere iz tvojih vrstic – ne, to pa ne. 😉

Watamaro 2ka, isti norec.

Hočeš rečt, da so potem spet tebi podobni in da jo to nekaj slabega? :))[/quote]
In v čem točno sva si z ločenim podobna, razen v tem, da sva oba samska? Jst si ne iščem resne zveze…

Hočeš rečt, da so potem spet tebi podobni in da jo to nekaj slabega? :))[/quote]
In v čem točno sva si z ločenim podobna, razen v tem, da sva oba samska? Jst si ne iščem resne zveze…[/quote]
Ja ne vem, to sem že jaz vprašal. 🙂 Sam menda še najbolje veš, kolk si se spremenil po svoji zvezi, kot tudi on ve za sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close