Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zajebane osvajalske tehnike

Zajebane osvajalske tehnike

Nic bat, to je kot bicikel – ko znas, znas. Nic prevec. komplicirat, pa samo v akcijo.[/quote]

Ma ja… to itak.
Edini problem, ki ga ta moment imam je, da v bistvu ne vem kam it v akcijo. Po skoraj 20-tih letih druženja v okolju družinskega tipa pač izgubiš kompas. Frendi in frendice imajo večinoma vsi družine pa se mi zdi, da klju temu, da sem jim zaželjena družba, nekako ne spadam tja.
S poročenimi ali kako drugače vezanimi se nočem petljat, imam pa občutek, da samskih in ločenk od 30 do 40 let skoraj ni…
Tko mal čudno je, ko se po ločitvi vse skupaj poleže, na novo zadihaš, se razgledaš pa ti pokrajina nekako ni znana.[/quote]

Samskih od 30 do 40 je kar nekaj in to “z vseh vetrov”. Jaz jih kar precej poznam, saj je to +/- moja generacija. Imaš mirne, divje, športnice, bohemke, avše, sive miške, verne, neverne, revne, bogate, visoke, nizke, … ma ni da ni 🙂

Samske 30+ letnice so večinoma precej aktivne. Veliko potujejo, športajo, zunaj jejo in kofetkajo, šopingirajo, se udeležujejo raznoraznih predavanj, predstav in dejavnosti, skratka, večinoma ne posedajo doma, ampak zunaj kje uživajo in se družijo. No, vsaj za mestne frače vem, da to velja, kako je pri obrobnih, pa žal ne vem 🙂

Ma ja… to itak.
Edini problem, ki ga ta moment imam je, da v bistvu ne vem kam it v akcijo. Po skoraj 20-tih letih druženja v okolju družinskega tipa pač izgubiš kompas. Frendi in frendice imajo večinoma vsi družine pa se mi zdi, da klju temu, da sem jim zaželjena družba, nekako ne spadam tja.
S poročenimi ali kako drugače vezanimi se nočem petljat, imam pa občutek, da samskih in ločenk od 30 do 40 let skoraj ni…
Tko mal čudno je, ko se po ločitvi vse skupaj poleže, na novo zadihaš, se razgledaš pa ti pokrajina nekako ni znana.[/quote]

Samskih od 30 do 40 je kar nekaj in to “z vseh vetrov”. Jaz jih kar precej poznam, saj je to +/- moja generacija. Imaš mirne, divje, športnice, bohemke, avše, sive miške, verne, neverne, revne, bogate, visoke, nizke, … ma ni da ni 🙂

Samske 30+ letnice so večinoma precej aktivne. Veliko potujejo, športajo, zunaj jejo in kofetkajo, šopingirajo, se udeležujejo raznoraznih predavanj, predstav in dejavnosti, skratka, večinoma ne posedajo doma, ampak zunaj kje uživajo in se družijo. No, vsaj za mestne frače vem, da to velja, kako je pri obrobnih, pa žal ne vem :)[/quote]

Samo še češnjica na vrh smetanove torte sreče manjka – MOŠKI za življenje, ki je pogoj za otroke. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ma ja… to itak.

Samske 30+ letnice so večinoma precej aktivne. Veliko potujejo, športajo, zunaj jejo in kofetkajo, šopingirajo, se udeležujejo raznoraznih predavanj, predstav in dejavnosti, skratka, večinoma ne posedajo doma, ampak zunaj kje uživajo in se družijo. No, vsaj za mestne frače vem, da to velja, kako je pri obrobnih, pa žal ne vem :)[/quote]

Hahaha! A me boš vpeljala v to družbo? 😉

Hahaha! Se mi dopade tvoja neomajnost!
Ej, a greš na en pir z mano? …bo taksi razvažal. 😉

Ma ja… to itak.

E Bananca se kar strinjam s tabo.. zdej polet so sploh aktivne… pa ti vetrovi tut v burjo preidejo.

Hahaha! Se mi dopade tvoja neomajnost!
Ej, a greš na en pir z mano? …bo taksi razvažal. ;)[/quote]
Sound so gay.

Nekdo, ki si nadene vzdevek svežiločeni mora bit kr orng obupan že. Na tvojem mestu bi se vprašal, kaj delaš narobe, da naletiš samo še na “vezane”. Ker, če si še enkrat pogledaš tist video zgoraj, boš pogruntal, da se tud samske večkrat oglašujejo kot vezane.

Sodeč po komentarju Banane, tok enih kvalitetnih 30-40 samskih žensk na trgu, ti se pa sprašuješ, kje so, pa kako naletet na njih. I just find it funny, that’s all 🙂

Pust ti stare stružnice za mlade vajence 🙂 Najbojši osvajalski tehniki sta da pokažeš kurac al(l)/in pa denar. V taki al drugačni obliki. Morš met več DICKS, če si pa še DICK zraven a.k.a. Alpha COCK, pol maš na voljo mlade piške, tiste stare stružnice so ti za vedno na voljo, zato YOUNGER PUSSY dokler je še čas, mlajši si , boljše je 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=HT6Tnc7USAY

@Kulturnež, nekulturni frutek…
Jah, saj sem rekel, da sem malo “rusty” pa en cajt sem se samo s sabo ukvarjal, da sem poštimal osnove (stanovanje, finance, naredil red v razmerju do bivše)… pa otrokom pomagal pri šolskih rečeh, da sta splavala iz težav.
To pač terja svoj čas. Vmes pač nisem imel cajta skakat okol in iskat.
Sicer pa “sounds so gay”… Če nekoga povabim na pir, ga zato, ker mi je zanimiv kot človek, gay pa žal nisem… če bi bil bi verjetno imel manj problemov v življenju.
Moj nick pa je tak kot je z razlogom… mogoče pa se primenujem, tako kot ti… imam pa boljšo osnovo za preimenovanje kot ti, ker to ne bo iz nečimrnosti… 😉

Frutek, ki te z lahkoto razbije v street fightu 😉

Anyway, lepo si se pošolal z zgornjim komentarjem. Očitno me že leta bereš, da poznaš poznaš cel background mojih vzdevkov 😛

Frutek, ne se preveč jezit, ker ti nič nočem, sicer vidim, da bi znal bit precej zabaven kolega in ostre pameti, zato zanimiv sogovornik, čeprav se s teboj v marsičem ne bi strinjal. Zato sem te povabil na pir.
Tepem se pa jaz ne, oz. se samo takrat, ko ni drugega izhoda, torej le v obrambi.

Izziv zate: Preimenuj se v frutek, jaz pa se preimenujem po tvojem predlogu! 😉

Sej slabši vzdevek si skor ne bi mogu izbrat. Tko da kr obdrž ga, jst bom pa svojga.

Hehe! Nemiren duh v nemirni glavici z luknjico! 😉

Se ti je spet poslabšal ?

Hoj,

Glede na video, mu je kar uspelo… res pa je, da je to vseeno Amerika, kjer so ljudje precej bolj odprti kot pa pri nas. 😐

https://www.youtube.com/watch?v=E-U1ktKzIcI

Unbelievable ! 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close