Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zajebo sem se ko pes tokrat!

Zajebo sem se ko pes tokrat!

Omenjal sem vam že,da me tam v Kratochwilu matrata dve kelnerci….no bolj precizno: riti od tistih dveh deklin.
Prejšnjikrat sem šel na kosilo tja in sem noter vzel še digitalca, da bi ja mojim frendom(in seveda sebi!) naredil malo veselja…..pa ni bilo šans fotkat!Gužva in za nameček še ena starejš gospa pred mojim vidnim poljem, ki je seveda mislila,da hočem njo slikat…pa je nonstop buljila vame(bolj sovražno).
Danes sem pa aparat pustil v avtu…..in dobil odličen položaj v kotu pivnice….super pregled nad celo pivnico skoraj in kaj?
OBE KELNERCI V SLUŽBI!!!!! In še stregli sta me obe!In bi lahko fotkal po mili volji in ovekovečil tisti dve megistični,fukljivi babji riti…pa…….kaco!Digitalc pa v avtu!
Eto…tko sem se zafrknil danes! :-((((
A ma kaka kako podobno rit,kot tisti dve biondi tam…pa naj mi pošlje fotko…sam tolk,da se utolažim.
😉

hahah prav ti je pohota stara:!!)))) BOŽJA Kazen……

Ti dam jest pohoto!
Ne me jebat še ti smrklja!rajš utolaž me!

hahahah dej dej…..pohotko jedan,sam češplje pa riti ti hodijo po glavi…jest bi ti že dala kramp v roke in celo noč kopat vrt!!:Presneti desci……

Ti bi meni dala tvojo rito v roke…pol bi videla,kako bi jest krampal po tvojem vrtičku celo noč,hehe…
;-)))

ma kar sanjej…..ti si ena baraba..takim pa jest svoje riti ne dam!! Tak da veš….heheh sam za hec recimo,bi ti pa dala en mičken heheh za pošnofat..hihihihi lump!

Ko jest pošnofam….pridem na drugi strani ven!
;-)))

P.s.: Ti dam jaz barabo!!!Grrrrrrrrrr

hahaha ma jaaaaaa bi se zgubuu itak….na poti mislim…..
ja baraba si ja!! Ena velika….veliiiiiiiiika….hahahahahahaah

Te bom enkrat tko nategnu za te žalitve,da bo joj!

se brez pomislekov pridružujem :-)))
res, brez heca

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Še so dobre duše na svetu!
Na en cmok Štefi!
🙂

a če še enkrat ponovim, da si pohotnež stari, a dobim še enga za povrhu?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pol pa že zaslužiš,da te za desno ritnico pošlatam!
😉

moja rit je tako ljubka in privlačna, da bi se ti roka kar zravn prpopala………..

V to ne dvomim.Meni se na vsako žensko rit(ki to dovoli) rokca priflika.
😉

kaj pa, če ti ženska ne dovoli?
Kam pa potem rokco prpopaš?

hihihihih

Se primem pa za svojo rit!Včasih bolj uživam ob tem!
😉

no viš pohota kar puhti iz njega…a si že kej slinast??? zej ku te dve obdelujeva

Tih bod,če ne ne bom več seksal s tabo!
😉

narcisek…….hmm kako rit pa maš…atletsko al tako ku kofetov zrček..al ku bombetka…heheh no?

OH, JEST SE ZA SVOJO RIT LAHKO DRŽIM 14 DNI, PA NIMAM NOBENIH PSOEBNIH OBČUTKOV:-)))

Kaj se delaš neumno!Saj si me šlatala zanjo!
;-))))

Moraš v glavi mal kak kliker prešaltat….pol bi bla hitro sprememba mnenja.
😉

ma ja seveda…..matr da si res en norc star pohoten!!..heheh mimogrede kolk let pa maš?

New Report

Close