Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zajebo sem se ko pes tokrat!

Zajebo sem se ko pes tokrat!

aha, zdej mi je jasno, kje je dobila ocvirke.
:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

:-))
škoda energije.

v zadnjih 10 letih sem se naučila, da je največja neumnost, ki bi jo nardila ta, da se z moškimi kregam za prevlado in oblast :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hehe ja pazi…od seksa lahk še oslepim….mislim tvojega…..

Tlinajst + DDV.

Drugič te bom pa res še v oči poskusu nabrisat!
😉

Zakaj prevlada in oblast?
Glavno,da se dolčkamo…saj enkrat je en na vrhu,drugič pa drugi!
😉

jao jao…s kom jaz tuki debatiram…..kriza svetovna…

ja drugič sta na vrhu kar dva…mislim res se ni kaj za pritoževat…..

hehehe, kadar pr nas koga iznenada zanima, KAJ BI PA JAZ RADA GLEDALA NA TV, že vem, da nekaj hudo smrdi, ali pa se kdo hoče dolčkat :-)))

dobila sem jih pri svoji mami…….iz dolenjske….aham…

Dva joška misliš?

Kdo in s kom se hoče onegavit?

ne žrebca…..

pr nas pravimo angaut :-))

Ku,da ti ne paša bejba!
😉

Ne kapiram…sem s hribov doma…..

A to je obdelava?
Boljš pol,da grem TV gledat….

moj star oče je rekel še mal drgač:-))
Včasih so imel res zlo sočno besedotvorje.

:)) a ti bi kr dve a? Jaz mam samo eno ,za drugo se boš mogu pa sam pomatrat :))

A to pomeni,da se za tvojo ne rabim matrat?
😉

brez komentarja :))

Hja…zanimivo!kaj naj rečem?
mal še počakam….pol pa začnem sitnarit…
😉

ti pom liziko kupila…obljubim tisto ta veliko :))

Veš kaj?
Jaz sem že malce prevelik za tiste sorte lizik….sam….hmmm…kaj pa če bi ti bila sama moja lizika?
😉

hi hi hi ,sam jaz sem presladka zate ,te bodo zobki bubal :))

New Report

Close