Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj?

Zakaj?

???????????????????????
🙁

kaj je narobe pikica?

The best in life is free

kaj zakaj?

Sprašujem se zakaj so ; oz, kako je lahko nek OČE tak ……kako naj se izrazim………brezdušen do svojih otrok………ehhhhhhhh. Sem pa žalostna zaradi tega.

tvoj ex?

The best in life is free

jap.

grrrrrrrrrrr……………….pa ga nič ne izuči???

The best in life is free

njente.
ma, kurc ga gleda. Men je samo hudo zaradi tamale; nonstop sprašuje zanj.

……………………..cjomčka, nekaterih ljudi nič ne izuči in nič ne spremeni. so, kar so in boh pomagi………………važno je, da ti VEŠ, kaj in kako in si tista, ki se posveča otrokom in sebi tako, kot veš, da je prav……………………..sploh pa – on bi se moral sekirat, ne ti……………………on je trot!:)))))………………..

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

Se ne bom vtikala,ker ne poznam tvoje zgodbe.

…. ampak … vsake toliko se po moje v sicer popolnem stvariteljskem ciklusu nekaj zacikla … pa se rodijo bitja z anomalijami – ena z telesnimi , drugim pa jih ni videt na prvi pogled , ker so skrite v duši … in ko postanejo vidne , je že prepozno …

Žal mi je ,da mora bit tako !!!
Samo ne obupaj – evo ti rame,če ti bo kdaj potrebna !

A.

babe zlate! kaj bi jaz brez vas!?……..
:)))))))))))))

Kolikor sem dobila vtisa o tebi iz tvojih sporočil … ej,bi rekla , da bi tudi brez bab zmogla vse , kar si naredila !

Veš,borke se takoj prepozna po neizmernem optimizmu …. čeprav včasih obupujejo in pojamrajo,ko pa je treba , so pa spet trdno in odločno na bojni liniji .

Je tako ?!

Bogi drobižek mali……..:((

The best in life is free

Amen!
:))

…ko bi vedla zakaj…verjetno glih zato…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Verjemi nekaj

Za tako brezveze se že nisi ločila?

Če bi bilo vse ok,bi potem še danes funkcioniralo kajne?

Še nekej:

Nisi edina s takimi problemi,pa še več jih ima lahko nekdo,ki je šel podobne situacije skozi….in zdej ti naši bogi otroci…..

Me mame smo tiste,ki jim moramo še toliko bolj stati ob strani,jim razlagati,jih tolažiti…da se zarad tistega ZAKAj ne počutijo še bolj prizadeti,kot že so….

le pogum,sama moraš bit kljub prehojeni poti,še kar močna..Bi človek mislil,da se z ločitvijo vse konča ne? ma jok…..šele takrat nastopi………..Jep tako je to!!

Velik sreče in energije,porebovala jo boš…še veliikoo:)))))

Objem in dobrodošla med nami….heheh:))))

želim vsem UPANJE obilo vam CVETENJA in sladke LjuBEZNI DRHTENJA

Res ja.

:))) ja, imaš prav; brezveze se že nisem ločila, toda, kaj so tu krivi otroci, da je lahko enemu staršu tako malo mar za njih. Tega pa ne bom nikoli razumela.
ma, kaj češ………gremo dalje, a ne?! :))

seveda…..sem hotla rečt da se srečujemo v podobnih dogodkih,ki parajo srce in dušo..ja za voljo otrok…..a tak je…..

pa mu zato daš ti,kot mama več…..saj veš na kaj mislim ne?

gremo gremo …))))

želim vsem UPANJE obilo vam CVETENJA in sladke LjuBEZNI DRHTENJA

New Report

Close