ZAKAJ ????
…….se dogaja kar se in kaj sploh se in kje hodim?
Dragi prijatelji, VSEM skupaj in VSAKEMU posebej…
Kej vam ne morem pisat in odgovarjat in se oglašat….in sory za to….vam napišem sem na brzino kaj dogaja…z obljubo, da ne bo niti en mail izgubljen in neodgovorjen….takoj ko bom imel 5 minut zase.
Moja firma je prevzela drugo in posledica tega je, da sem dobil “v uk” 3 ljudi…ki so preplašeni in pretreseni…v 50 letih, nekaj jih je bilo tudi ob službo…ki ne poznajo niti windowsov, kaj šele vse ostalih fines…worda, exela, e-maila ali našega programa…od nedelje naprej pa gremo delat 24 ur na dan.
Kar pomeni, da morava dva ki sva tu od prej kak mesec v bistvu “pokrivat” vseh teh 24 ur…dokler tile tu ne bodo stvari obvladali do samostojnosti.
Kar pomeni, da delam tudi do 18 ur dnevno (oz nocno :))), kar pomeni, da nisem več sam, ampak vedno v družbi in to v delovnem vzdušju in ne kot prej ko sem lahko….khmmmm….marsikaj :))))
Kar ostane…je za spanje, sranje, prehranjevanje.
O družini, otrocih ali delu doma ne vem nič.
AMPAK….ko bo to mimo in bom “v turnusu”…pa pizdarija…sploh ne vem kam bom s časom, toliko mi bo hodilo na free. Le en vikend v mesecu bom delal soboto +nedeljo, ostale so vse free, plus en vikend ki vrže bit prost tam…od četrtka do torka :)))) skratka…vidim luč na koncu tunela, ne :)))
Se pravi…vsi ki čakate, vsak up ohranite :))))
Sprevržko….
učim ljudi z žalostnimi usodami in ne “gušterjev” in se mi globoko smilijo….in jim ne morem odreč pomoči…..namesto posta pod tvoj post :)))))))))))
Sonček……
Sama veš kako je….in hvala ti za to. Za to, da si se spomnila, da čakaš, in kar tako…za pozdravček s temo….Saško se sicer nima časa oglasit…pozabi pa ne nikoli in ko zmorem, rad vrnem trikratno.
In še zate…..DRIMČI :)))))))))))
Sej veš….takih iskrenih “dobričin”…je malo na svetu in ti to veš in vsi to vemo…in vsak ti skuša po svoje pomagat…zbirat moč…da bi enkrat znala reč….DOST MAM:
In če je bil ta moj “surprajz” en kamenček v tem mozaiku….sem full srečen, da je temu tako.
Samo, hehe :)))))))))))))
Temle firbčnim in začudenim gmajnašem pa zaradi mene lahko nalimaš zakaj gre ali pa prekopiraš vsebino “dopisa”…ker se mi kar trže od smeha kaj vse hodi iz tega ven :))))))))))))))))))))))))
Čau evribadi……Saško vas ima globoko globoko v srcu !
PS
RUDOLF :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Saško je BB :))))))
Saško!
lepo,da si se tudi name spomnil…sam nekaj me je pa malce zbodlo.
Žalostna usoda za tvoje nove sodelavce bi bila,da bi ostali na cesti.To,da se morajo na stara leta učit…pa žalimo slučaj…tak je kapitalizem,saj smo ga hotli imet.
potrpi,saj naslednjih par let bo bolje in drži pesti,da Kroati še en cajt ne pridejo v EU,ker če ne bo tudi zate,se bojim kaka žalostna usoda.
Drži se!
Sp
Saško…saj znaš ja…kaj bi tugovali…žalovali…jamrali…ne…gremo lepo naprej…z iskricami v očeh…z nasmehom nad težave..skratka…lep pogled…jasen in taprav in svet je takoj lepši in lažji…in glavno je..da vidiš luč…na kocnu tunela…ki se bliža in bliža…nič bat…tapravi prijatelji te bodo razumeli…in počakali na tvoj čas…ko boš lahko zopet z nami…do takrat pa itak misli delajo svoje…poljub…pa-pa