Zakaj?
Niki…ej…moj smeh…je smeh…prijateljice in ne nekoga ki zeza…preberi…kdo je tisti ki zeza…to vsekakor nisem jaz…narobe si razumela…ampak saj itak nihce ne zeza…zabavamo se…to je to…saj ves forum krtkobrezveze je to…čeprav sama nisem takega mnenja…in ja…se bova dobili…in uživali…eno malo babše…to si verjetno ti in jaz eno veliko babše…sedaj pa res vidim, da si tudi ti danes slabe volje…okej…grem jaz ven na soncek delat…cmoka Niki…pa ne huduj se…hec je hec in moj smeh je smeh…topel…prijazen in dobronameren…ker sem pač taka …cmoka
Kar izzivaj ti lump…se sedaj name drži…ko te pa midve dobiva…ti pa ni več pomoči…se bomo pa tko smejali…da bodo bušiji bubali…No dragec…popoldne nama pa Bledek ne uide…cakaj ob jezerčku…pridem točno…kot vedno…sedaj pa šibkam…da bom popoldne frej…;))
… vidiš , da me še ne poznaš :))))
Karkoli tule napišem , je VSE ZA HEC , ko sem resna , ne moreš zgrešiti , pa ko imam povedati res kaj pametnega , povem na mail .
Tule je točno tako kot praviš “Kr tko brez veze” – da nam je dan lažji , lepši , bolj razigran … in ne nazadnje , da imamo možnost v hecu spregovoriti tudi o svojih občutjiih , da se pri tem medsebojno začutimo in si pridemo naproti … pa saj to sama čisto dobro razumeš , ostali pa tudi – vsaj tisti , s katerimi imam stik :)))
Le napiši mi kaj , da se bolje spoznava , sonce ti moje :)))
Niki je res bolj majhna in švoh , ma jezik in srce sta pa od velike ženske ;)))
Seveda te ne poznam…bo čas…bo…bom pisala…in to je to…enako jemljem jaz vse to…ampak vseeno sem morala tisto napisati…ker si napisala kar prevec resno zame…pa sem majčkeno…bila še jaz resna…drugače pa si dajmo duška…imejmo tule iskro za lepši vsak dan…ah Niki…saj tudi ti veš kaj mislim s tem…