Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj!!!!????

Zakaj!!!!????

Zakaj, me glasba..in to samo ena pesem..tako spravi..v dobro voljo…ali jok..razorozi do konca..zakaj…to ni res..nerazumljivo..ko me nobena druga stvar ne spravi v tako omamo..no recimo temu tako;))bemti…kako to pase….jao..jao..spet me mece..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

uffffffffff…kako bi te rad pobiral…ko boš večrat padla………

sonči zakaj pa midva ne bi noreala skupi……….a sem premlad zate??

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ne seri..in ne sprenevedaj se..in ne mesaj pupik klele..si moj..in pika!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hehe, SonceK, kar imej razota – vama vse privoščimo… :))) No, mogoče se bo kaka pupa z nasprotno tezo kdaj oglasila ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

opssssssssssss….sonči..kaj pa je to????

saj veš da leta niso pomembna…ali pač???!!!

Ti bi jednom,ja bi više…
Ti bi glasno,ja bi tiše…
Ti bi sporo,ja bi brzo…
Ti bi nježno,ja bi grubo…
Ti bi danu,ja bi noču…
TI BAŠ NEČEŠ KAD JA HOČU!!

cmokec amapk zdaj imaš pa zadosti………

Kaj pa če se kak fantek?Npr.: njen mož?
;-))))

SP..ma ne zganjaj fofsije bemti si tak ko una pupika;))!!!

Se ve..vse..kdo imam pri meni prvo in edino mesto..in ti to se posebno veš..zato ne seri..in uzivaj tukaj tako kot jaz..in on..ali mi vsi..kapišššš?!

Ce je to..to tudi leta niso ovira..ma kaj te skrbi dragi??

ne..to pa ne..sedaj si me sele ogrel..in koncaj..sploh po taki kavi, ki sva jo imela..jao..jao..hihi

tako kot tebe ,tudi mene ena stvar spravi v enako stanje:
Zvok C-172 S5-DAN!
:-)))))

Hvala bogu..da mava to..ali ne…pa sva nora zaradi tega;))..ma kaki..to je tko lepo..uzivajva v tem..poljubcek..papa

New Report

Close