Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZAKAJ?????

ZAKAJ?????

Avtor: perla
Datum: 28-08-04 12:15

Se ženske tako močno razlikujemo od moških…
nevem zakaj imamo tako različno mišlenje,zakaj drugače čutimo,živimo,ljubimo,…Zakaj smo žalostne,drugače,zakaj trpimo drugače….
Zakaj smo ženske od moških tako močno odmaknjene?

Včeraj sem gledala film…nevem na katerem kanalu je bil.Par moški in ženska,mladost norost.Pijača,droge,pomankanje denarja….gre tako daleč,da ga ona zapusti..a imata se rada,močno,odnekdaj…Ona si poišče služno na deželi,pri neki bogatašinji,ki rabi nego…Ima raka,umira,mlada a umira…
Pismo….prelep film….a presenetljiv zasuk.Punca,nikakor ne more pozabiti fanta,ta preneha piti se drogirat in jo pra tako močno pogreša….Tudi on ne more brez nje….Ponovno se srečata naključno..in ona ga predstavi pred bogatašinjo,kot da je to brat.da rabi službo,da bo uredil vrt-vrtnar…Ženska ga sprejme imajo se lepo.In potem se zgodba zaplete.Fant se zaljubi v bogatašinjo,sprva se vidi kot igra-češ zapelji jo,boš vse podedoval….a kasneje globoka ljubezen.Prva punca za to vse ve,tudi on trpi zraven,čeprav dobiš pomisleke,pohlep,denar…ali res ljubezen…Fant vse bolj razdvojen,rad ima obe..a bolj ljubi drugo….ja tisto bogato…In potem….mah mogli bi film videt….Tudi bogatašinja ve,spozna da je ta fant ljubezen druge ženske…..mah neznampisat….bom nehala..konec je hud….ljubezen ostane,umre le telo……in on…..odide…noče denarja noče nič..le ljubi njo,a nje ni več…..In na kak način jo ima pri sebi….??? ma ne morem več napisat ker………………………………………………………………

zato…ker ste pupe…ah neč……mogoče mi bo luna pomagala, da bom napisal, kaj pupike rabite, da ne boste drugačne…hehehe

pa pa perlika

ps….čuj stara. kadj boš imela kaj cajta, da bi ti še jaz mal lagal…hihiihihihih…mogoče, mi boš pa celo verjela,,,,,,,,

cmokec

leta letijo - iščem stevardeso.....

jaz ti vse verjamem 😉

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Moškim verjet,tazadnja….ja maš prav tastara…

Časa nimam nič…tak da pejd raj ktero drugo farbat!
Kako bolj mlado,pa bolj fejst pa še bolj naivno,he čeprav jo ztežka dobiš….

Itak..za vtsako rit palca rate..tud za tvojo,tako da…..pride tist dan,neč bat!

Ne vračaj se, bolečina moja!!

Evo mene, spet …..še vedno ne morem zbrisati tvojega imena z mojh ust, še vedno te ne morem vreči iz svojega srca…. Ne vem, zakaj mi to delaš, zakaj ne ostaneš daleč stra….zakja se potihem vrneš, ko se moje srce že skoraj pomiri……..poglej, še sonce mi ne sije, kot je včasih…….prosim te, pojdi in ne vrni se nikoli…

..Ne, ne zanimajo me razlgi tvojega odhoda…Ni razloga, da smeš nekoga zbrisati iz svojega življenja!..Rekla si, da dihaš za mene,naju, rekla si, da sem tvoje življenje…toda ti si odšla….samo želel bi, da me prej še enkrat poljubiš..prosim te, ne dovoli, da bom edini, ki je umira od ljubezni…
in spet sem na začetku…..spet na istem mestu, spet s hrepenenjem v srcu in željo po tebi…….Ti, ki mi podarjaš najlepše trenutke mojega življenja…ti, ki si me naučila ljubiti…ti ki si pokazala, kaj pomeni biti ljubljen…..kjerkoli si, vedi, da te moje srce pogreša….vedno se spominjam, kako si mi govorila: “NE MOReVA, ne JAZ In TI, da bova skupaj…….JAZ TE BOM VEDNO LJUBILA..”…..
..IN sedaj upam, da ON ve, kakšno bogastvo ima poleg sebe…kajti ON ima tisto- tebe, kar je najdragocenški zaklad na svetu– ON ima Tebe

ufffffffffffff…….dovolj ?

disem za tebe

Disem za tebe nikad neces znati to
daljina nas dijeli…
sanjam i lutam nigdje nisam stigao..
kradem od noci dio puta…
I sklapam oci jasno vidim kao da si tu
tudjim imenom me zoves
i polako dan se dani jutro sprema
tudjim imenom me zoves mene nema…..
Sve ti dajem ali nikada necu bol
njega ljubomorno cuvam
sanjam i lutamm nigdje nisam stigao
kradem od noci dio puta…………

pa pa mala

si pa glih moral ne………………………………………………..pismo ti!!!_(((((((((((((((((((

zdaj me pa že plašiš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaj za hudiča je s tabo ?????????? kje je stari razo ??? ??? ??????? ???????????????? ???????????????????
?????????????????????????????????????????????

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

New Report

Close