Zakaj antivaxerje sprejemajo na intenzivne oddelke
a še vedno, 14.01.2022 ob 06:39
Premisli, 13.01.2022 ob 21:26
Zakaj rešujejo kadilce na onkološkem? Zakaj rešujejo nekadilce, ki živijo s kadilci na onkološkem? Njim se še cepiti ni treba, samo spokati morajo od kadilca! Je tako težko?!
pa debeluharji! Stran od hladilnika in bodo bolnice prazne!
Avtorjeva prazna glava kar odmeva od podobnih neumnosti!
So že povedali da so to odvisnosti. Če ne prispevaš k precepljenosti je pa izbira.
cit: Premisli
nova tema, 13.01.2022 ob 20:10
Ali je komu jasno, zakaj antivaxerje sprejemajo na intenzivne oddelke. Naj se zdravijo homeopatsko doma, ali ni res?
Ne vem, morda jih zdravijo iz istega razloga kot kadilce in predebele ljudi, ki dobijo raka ali jih infarkt ali kap (takšnih je 80% bolnikov).
Če bi vsi prebivalci sledili smernicam zdravega življenjskega sloga, zdravniki ne bi imeli kaj početi, saj pacientov, razen nosečnic, ponesrečencev in tistega procenta nesrečnikov, ki jih bolezen doleti kljub preventivi, ne bi bilo.
V bolnice naj sprejemajo samo cepljene. Nisem pa za obvezno cepljenje. Naj se vsak odloči sam. Če ima necepljeni hujšo obliko bolezni, naj mu dajo kisikovo bombo za domov, če je kaka viška. Na ta način ne bi imeli preobremenjenih sester in zdravnikov. Jasno, nesposobna vlada Janšatova tega ne bo nikoli naredila.
Nisem pa za obvezno cepljenje. Vsak naj se sam odloči, samo v naprej naj bo seznanjen s posledicami.
Ker plačujemo, 14.01.2022 ob 09:59
Na plačilni listi vidim, da mi gre vsak mesec blizu 900 eur ali še kakšen euro več za zdravstvo. Sem blizu penzije in v vseh letih se je teh vplačil kar nabralo, koristila sem relativno mali. In zdaj naj bi me – če zbolim – pustili pred vrati?
Ti pa imaš plačo, da daš mesečno 900 evrov za zdravstvo.
Ne seri!
Budale, 14.01.2022 ob 07:10
Megla v tvoji glavi, 14.01.2022 ob 03:21
Za razliko od teh bolezni, ki jih naštevaš, anticepilci ne verjamete, da virus obstaja in ne zaupate stroki. Torej, zakaj bi vas zdravniki zdravili, če jim ne zaupate in, če virusa ni? Ostanite doma in se prepustite usodi, edino logično za vse, ki imamo nekaj v glavi, za razliko od tebe. In še to, rak in ostalo, kar naštevaš, ni nalezljivo, ampak saj nima smisla, ker butasti anticepilci tako nič ne razumete.
Problem je preobremenjenost zdravstvenega osebja in pomanjkanje kapacitet! Če bi zdravo živeli bi bile bolnice prazne! Škodljivost kajenja je dokazana že več kot 50 let in se cigareti še vedno prodajajo. Pomisli malo zakaj!
Na cigaretih je zadnja leta opozorilo o škodljivosti zaradi preprečevanja morebitnih tožb. Ob cepljenju proti covid tudi podpišeš izjavo. Le zakaj?
Jaz sem cepljena 3x, še bedno živa in nisem dobila nobene izjave za podpisat tako, da ne bluzi na pamet, ker si to prebral-a na FB.
Cepiljo, 14.01.2022 ob 07:23
Podpis pod vašo izjavo. Budale anticepilske jebejo ves sistem zdravstva. Delajo nepotrebne zastoje v zdravstvu, da tudi cepljeni ne pridejo pravi čas na druge obravnave. Prestavljajo operacije, preglede, konzultacije itd. Moj predlog je, da se za necepljene vsaka storitev v zvezi s kovidom plača. Vsaka zdravstvena obravnava pa zahteva veljaven test, ki naj ne bo starejši od 24 ur. Seveda samoplačniški. Če moramo za določene stvari ki so bolj nujne za zdravje kot testiranje doplačevati, naj še te budale plačujejo za teste. In seveda strožje kazni za protestnike.
Bravo Cepiljo, se popolnoma strinjam s teboj.
ne bo šlo, 14.01.2022 ob 09:10
Do tega ne bo prišlo, ker bi potem dobro nagrajeni promotorji te vlade ostali brez dela. Pa medicinskih sester ne bi nihče postavljal na pediestal, ker bi bile bolnice prazne in v izgubah
Saj zato pa posiljujejo s tem cepljenjem,da bodo imeli čim več bolnih.
yram, 14.01.2022 ob 08:36
Pa a vi res verjamete, da so vsi ti ljudje na intenzivni izkljucno zaradi korone in da zdravstvo propada samo zaradi korone.?
Ce to verjamete ste naivni bedaki.
Vseh anticepilcev ne gre metati v isti koš. Sama priznavam virus, kovid sem celo prebolela, kljub letom sem jo odnesla bolhe od mlajših cepljenih, zaupam zdravstvu oziroma delu zdravstva, ki ni zlizan s politiko, nikakor pa ne pristajam na cepljenje s testnimi cepivi. Moj dvom dopolnjuje tudi mnenje (vedno bolj odklonilno) dveh družinskih članov, ki zadeve zaradi stroke bolje poznata.
Zakaj se transplantira organe nekom, ki ga potem vidis z novim srcem vsak dan pijanega in pos*anega na klopi? Nekdo, ki bi pa s polno paro zivel zivljenje in cenil vsak utrip, pa velikokrat ne docaka organa.
Nisem cepljena niti me vem kaj se smatra pod pojem antivakser? Spostujem vse cepljene, upostevam ukrepe. Sama pa za svoje telo ne želim umetnih protiteles. Me trosim virusa, niti me se ni ujel,delam z zascitno opremo, gibamo se pa ze dolgo ne nikjer. Zelim vam mocan imunski sistem, po 4,5,6,7 pozivitveni ga boste potrebovali. Cez par let se bo umiralo zaradi prehlada, ce bomo nadaljevali v vatki. Zelim nam vsem obilje zdravja