Zakaj bi ga imela jaz, če pa ga nobena druga noče …
Pozdravljeni, ljudje nasvetov in komentarjev!
Veliko o zvezah je že bilo napisano. Veliko še bo. Kakšni tipi so všeč VAM dekletom, kakšen mora bit, kaj mora imeti, kako izgled sploh ni pomemben, kakšen kavalir mora bit. Pa vendar ob vseh tem, ki jih danes berem, ne zaznam tiste, ki bi nekako zajemala tudi mene. Večina moške populacije tukaj zatrjuje, da so samski in za dekleta nezanimivi, ker nimajo cvenka v denarnici, ker nimajo službe, BMW v garaži in ker živijo pri mami, … In potem se vprašam, kako pa, da sem jaz tako nezanimiv, ki pa, kljub vsemu, vse to približno imam. Vedno bolj, se leto za letom približujem 30 in tiste v zvezi me vedno sprašujejo: “Kako pa, da ti nimaš nobene?” Ja to tudi mene zanima. Kako to, da kljub mojemu vzornemu vedenju, skuliranemu in resnemu karakterju z mano stike, takšne in drugačne odnose, navezujejo samo stare mame. Takšne cca. 25 let pa se iz odnosa, ko skušam preiti na fant-punca razmerje, takoj umaknejo in ne stopijo več v stik z mano.
In sem si v zadnjem času naumil morebitni razlog. Dekleta morda razmišljate v smeri, kot je naslove tele teme: Zakaj bi ga imela jaz, če pa ga nobena druga noče?
In tako se vrtimo v začaranem krogu. Ker poznam nekaj mladih samskih startup podjetnikov, zdravnikov in inženirjev, ki so mojih let s podobnim problemom samskosti.
Fant mora biti tak s katerim se lahko kot ženska pohvališ pred prijateljicami, kakšnega tipa imaš! Če ga nobena druga noče, kako pa se boš potem lahko ponašala z njim.
Ali je moje razmišljanje pravilno? Kako končati ta začarani krog? Saj vem, resnica morda boli, komentarji še bolj.
Jaz mislim, da tiste ta prave in zrele imajo tudi rade zrele moške, tudi če ne vozijo BMWja. Morda le še nisi srečal prave. Morda je razlog tudi to, da starejši kot je človek brez partnerja, bolj postaja obupan nad situacijo in že začne razmišljati o tem, da bo do konca življenja sam, to pa tudi potencira ves obup. Ali imajo ženske rade obupane moške? Vsekakor ne. Problem je, da ne znamo živeti in spustiti stvari iz svojih rok. Ko spustimo in samo smo, se dogajajo čudeži. Dostikrat smo v življenju postavljeni v take situacije, da ne vidimo rešitev, čeprav vedno obstajajo. Ko bi znali samo živeti in biti, in si ne bi omejevali kdaj bomo koga srečali in kje ga bomo srečali, bi nam bilo življenje dosti lažje.
Ni pravila, bodi fer do punc in ne se oustit da te izkoriščajo.
Avtor, poslusaj, poslusaj tale video pa ti bo marsikaj bolj jasno:
Vaš link
Predvsem pa nikoli ne jemlji resno nasvetov zensk in blue pill moskih. Zenske se iz obzirnosti lazejo, delno pa tudi samim sebi nocejo priznati kako plehke so. Velika vecina tipov pa pojma o pojmu nima.
In kako naj avtor ve, kdo je “blue pill” moški, ter končno kdo si ti? Malo pokroviteljske nasvete daješ oziroma precej vsiljeno je vse skupaj.
In kako naj avtor ve, kdo je “blue pill” moški, ter končno kdo si ti? Malo pokroviteljske nasvete daješ oziroma precej vsiljeno je vse skupaj.
[/quote]
Vec ali manj VSA med vecino moske populacije razsirjena prepricanja so navaden BS. Tako kot vec ali manj vsi nasveti zensk. Celo zivljenje ljudje poslusamo navaden EPP.
Alex, pozdravljen. Se ti dejansko dogaja da te dekleta zavračajo, ker ob sebi nimaš družbe drugih deklet? Ali pa se ti samo zdi, da je temu tako?
Pozdrav Alex,
Dxy ti je dal dober nasvet, če boš znal razmišljati ob gledanju.
Jaz ti bom pa povedal javno skrivnost. Ženske imajo rade alfe samce (pa s tem ne mislim na avto;) ) in dokler razmišljaš kot beta samec ne moreš biti alfa.
Ali je potem potrebno spremeniti razmišljanje?
Ali je potem potrebno spremeniti razmišljanje?
[/quote]
Priporočam, če želiš biti srečen z žensko na daljši rok in tudi v sebi pripravljen delati na tem, da si lahko najboljša verzija sebe.
Alex, piši mi na [email protected]
Pa da ne bo pomote, nisem Marija Terezija ki ti bo sedaj spremenila življenje, samo želela bi s teboj po zasebnem kanalu spregovoriti o tvojem problemu. 😉
Naj zadeva, ki naredi moškega privlačnega, je samozavest, izvirajoč iz zavedanja moškega, kdo je, kam gre, pa če ima nula ali pa tisoč bab okoli sebe.
1. Pojdi po svoji poti, v svojem ritmu, po svojih pravilih, osreči se najprej sam.
2. Kmalu potem boš med zainteresiranimi ženskami zagledal eno, ki bo zate zgledala kot biser. Paradoks pa bo, da jo boš obdržal samo, če boš še naprej tip iz prve točke. 🙂
Prav za prav je meni profesionalna pot in kam grem, precej jasna. Že nekaj let znam skrbeti sam zase. Na nek način sem zagotovilo za varnost. Vendar pa je tako, da tega nobena ne prepozna. Še vedno ne.
Težava je v spoznavanju. Ljudje ne znamo več navezovati stikov. Meni prav nič ne pomaga to kar sem, ker če sem slab pri spoznavanju sem avtomatsko out… Lahko bi bil izjemno bogat, lep, karizmatik itd., a še vseeno bi bilo nepomembno…
Prav za prav je meni profesionalna pot in kam grem, precej jasna. Že nekaj let znam skrbeti sam zase. Na nek način sem zagotovilo za varnost. Vendar pa je tako, da tega nobena ne prepozna. Še vedno ne.
[/quote]
Mislim, da nisi pravilno razumel. Ne gre za poklicno kariero niti zagotovilo varnosti. Ostani to, kar si, ne prilagajaj se samo zato, da boš ugajal, ampak počni tisto in bodi tak, da se boš dobro počutil sam s seboj.
Da pa pri teh letih skrbiš zase, je pa nekaj najbolj samoumevnega.
Ostani to, kar si, ne prilagajaj se samo zato, da boš ugajal, ampak počni tisto in bodi tak, da se boš dobro počutil sam s seboj.
….. in potem se bo vse uredilo?
Ostani to, kar si, ne prilagajaj se samo zato, da boš ugajal, ampak počni tisto in bodi tak, da se boš dobro počutil sam s seboj.
….. in potem se bo vse uredilo?
[/quote]
Ti si pa zelo preprost fant, a ne. Ni recepta, kako ravnati, da se ti bo življenje sestavilo v celoto kot puzzle, zato je v vsakem primeru najbolje, da si vsaj zvest sam sebi, ker mogoče bo to edino, kar ti bo v življenju uspelo.
Če se boš prilagajal samo zato, da bi bil bolj všečen, boš izgubil sebe, pa še prepričljiv ne boš in ljudje ti zato ne bodo zaupali. Verjetno si tudi že sam kdaj zaznal razliko med nekom, ki je na primer iskreno prijazen in osebo, ki je narejeno prijazna. Mene ob teh drugih kar srh spreletava. Ti morda deluješ obupano, pretirano servilno, prilagajaš stališča in mnenje vsakokratnemu sogovorniku, trudiš se sploh ženskam prebrati vse želje iz oči, krčevito iščeš priliko, da ji boš ja dokazal, pokazal, kako zanesljiv, zrel in “varen” si. Dosežeš pa ravno kontra. Sprosti se in uživaj v družbi ne glede na to, kaj se bo izcimilo iz tega. Naj ne bo vsaka kava že strateški premik na fronti.
Ti si pa zelo preprost fant, a ne. Ni recepta, kako ravnati, da se ti bo življenje sestavilo v celoto kot puzzle, zato je v vsakem primeru najbolje, da si vsaj zvest sam sebi, ker mogoče bo to edino, kar ti bo v življenju uspelo.
Če se boš prilagajal samo zato, da bi bil bolj všečen, boš izgubil sebe, pa še prepričljiv ne boš in ljudje ti zato ne bodo zaupali. Verjetno si tudi že sam kdaj zaznal razliko med nekom, ki je na primer iskreno prijazen in osebo, ki je narejeno prijazna. Mene ob teh drugih kar srh spreletava. Ti morda deluješ obupano, pretirano servilno, prilagajaš stališča in mnenje vsakokratnemu sogovorniku, trudiš se sploh ženskam prebrati vse želje iz oči, krčevito iščeš priliko, da ji boš ja dokazal, pokazal, kako zanesljiv, zrel in “varen” si. Dosežeš pa ravno kontra. Sprosti se in uživaj v družbi ne glede na to, kaj se bo izcimilo iz tega. Naj ne bo vsaka kava že strateški premik na fronti.
[/quote]
Nekaj v tem je tudi resnice. Bodi to kar si. Saj sem, nikoli nisem bil kaj drugega.
Opažam,da se je tema spremenila v dopisovanje dveh uporabnikov. Ostale uporabnice pa moje teze iz prvega sporočila niso sprejele. Potem jo le ne morem vzeti kot relavantne. Ampak tudi ne povsem zavreči.
Ja, tako je. Zakaj bi ga imela jazst, če ga druga noče? Raje samska in z ljubimcem.
Tudi prav. Ampak ljubinec verjetno ni samski.
Tako kot so že nekateri pred mano rekli. Vse je v percepciji. Do žensk ne smeš biti preveč prijazen,ker potem izgledaš da nimaš opcij. Predvsem moraš osvojiti neko sredino med nezainteresirancom in izkušenim alfo jebacem. Malo popihat na dušo in potem ignorira.
Guglaj PUA in pa red pill.. To je najboljši nasvet.
Aja pa se enkrat.. Ne poslušaj nasvetov žensk.. To kar ženska pravi/misli da hoče je ne naredi mokre. Ženske so čustveni ljudje s katerimi z logiko in razumom ne boš daleč prišel (v ljubezenskih zadevah) rabijo dramo in občutek tele novele.. Naslikaj ji ga
Roler, ti pa nimaš ravno veliko izkušenj s puncami. Dramo rabijo samo nestabilne osebe (men included), odrasle samostojne osebe pa se ji ognejo. S čustvenimi igricami vroče-mrzlo boš pritegnil samo čustveno labilne punce … da boš lahko potrdil svoje domneve “o ženskah”. Kot bi sam sebi pljunil v skledo.
Roler, ti pa nimaš ravno veliko izkušenj s puncami. Dramo rabijo samo nestabilne osebe (men included), odrasle samostojne osebe pa se ji ognejo. S čustvenimi igricami vroče-mrzlo boš pritegnil samo čustveno labilne punce … da boš lahko potrdil svoje domneve “o ženskah”. Kot bi sam sebi pljunil v skledo.
Vsak naj se ozre mal v svoj vsakdan in bo videl, da ko nekaj iščeš je velika verjetnost, da ne boš našel. Našel pa boš vse drugo. Tako da iz mojih skromnih izkušenj, ne iskat ženske ampak živi in uživaj svoje življenje in garantiram da boš našel, oziroma bodo one našle tebe. Je pa res, komunicirat pa moraš z njimi in to pa zahteva domišljijo, ne znanje.
Forum je zaprt za komentiranje.